19/04/2024 9:12 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

17 ανανεώσεις και 3 αποχωρήσεις στη Θύελλα Ραφήνας

Έμειναν οι αρχηγοί και οι παλιοσειρές στην ομάδα των Λιγνιτωρύχων


Με ένα… σμπάρο 17 ανανεώσεις ανακοίνωσε η Θύελλα Ραφήνας! Αρχής γενομένης από τους αρχηγούς, αλλά και τις παλιοσειρές, ακολούθησαν όλοι οι άλλοι και πλέον αυτό που απομένει για την ομάδα ρης Ραφήνας είναι η κάλυψη των κενών θέσεων από τις αποχωρήσεις.

Συγκεκριμένα το δελτίο τύπου της Θύελλας

Το Δ.Σ. του συλλόγου με γνώμονα τον αγωνιστικό σχεδιασμό και την εισήγηση του προπονητή μας Νίκου Μεσολόγγη, έχει την τιμή να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τους πιο κάτω ποδοσφαιριστές και για την προσεχή αγωνιστική περίοδο:

Τις «παλιοσειρές» και αρχηγούς μας Δημητρίου Κώστα, Ντόσκα Μανώλη, και Φύτρο Δημήτρη, τον Σταμάτη Γεωργόπουλο που επανέρχεται από τον σοβαρό τραυματισμό του στο τελευταίο παιχνίδι των μπαράζ ανόδου στην Β’ Εθνική στην Ζάκυνθο πέρυσι, μετά από την αποθεραπεία του και την εκπλήρωση της στρατιωτικής του θητείας, τον Γιώργο Γούλα, τον Κώστα Κουμή ,τον Μιχάλη Μαντζώρο, τον Δήμο Μαργέτη, τον Δημήτρη Μαρτίνο, τον Γιώργο Μπαριτάκη, τον Κωνσταντίνο Μπουντάκη που και αυτός επανέρχεται από τον σοβαρό τραυματισμό του, τον Μαρσέλο Πιέτρι που επιστρέφει με παιχνίδια στα πόδια του από τον περυσινό δανεισμό του στον Α.Ο. Άρτεμις, τον Άγγελο Σαντίκου, τον Δημήτρη Σουλτανίδη, τον Άγγελο Τόσκα, και τον Χρήστο Χίσο.

Μαζί μας θα είναι επίσης οι προερχόμενοι από την ακαδημία μας νεαροί και με πολλές προοπτικές Θανάσης Σαμάρκος, Στέλιος Τσιλιακός και Κώστας Κορασίδης.

Ευχόμαστε σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς.

Υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες με ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν μαζί μας την τελευταία περίοδο (τουλάχιστον) που θα τακτοποιηθούν άμεσα, όπως επίσης έχουν γίνει επαφές και έχουν καθοριστεί οι μεταγραφικοί στόχοι αλλά ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί για να ανακοινωθούν.

Παράλληλα μετά την αποχώρηση του Μιχάλη Παπαδόπουλου αμέσως μετά την λήξη του πρωταθλήματος, δεν θα συνεχίσουν μαζί μας, ο Στέλιος Ανδρίκος και ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και αθλητής με οκταετή προσφορά στον σύλλογο και με μεγάλη συμμετοχή στις επιτυχίες αυτών των χρόνων ο Μέλβιν Ζέκιο.

Τους ευχαριστούμε θερμά και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια σε αθλητικό και προσωπικό επίπεδο.-

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Διαβάστε ακόμα:

Τραγικό! Σκότωσαν χιμπατζή στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες στη μέση της Λεωφόρου Λαυρίου (βίντεο)

Νέα στρατηγική επένδυση 840 εκατ. ευρώ στην περιοχή της Σαρωνίδας

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *