23/04/2024 4:47 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Άγριος τσαμπουκάς σε μπαρ στη Ραφήνα με νεκρό έναν 42χρονο

Είχε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ακατάσχετη αιμορραγία - Η αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά στα ίχνη του δράστη


Ένας 42χρονος έχασε τη ζωή του μετά από συμπλοκή τα ξημερώματα έξω από γνωστό μπαρ στο κέντρο της Ραφήνας. Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός” όπου μεταφέρθηκε μετά τον άγριο τσαμπουκά.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zougla.gr, ο 38χρονος που ονομαζόταν Δημήτρης, βρισκόταν στο μπαρ με την φίλη του. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία «άναψαν τα αίματα» και ο 38χρονος δέχθηκε σφοδρή επίθεση από θαμώνες του μαγαζιού με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Είχε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ακατάσχετη αιμορραγία και δεν ανταποκρινόταν σε οποιοδήποτε ερέθισμα.

Για το περιστατικό του τσαμπουκά που έγινε στις 02:05 τα ξημερώματα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και στις 03:10 βρισκόταν ήδη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός». Εκεί, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό προχώρησε στην διασωλήνωσή του. Παρ’ όλη όμως την προσπάθεια να τον κρατήσουν στη ζωή υπέκυψε στα τραύματά του.

Η αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά στα ίχνη του δράστη, καθώς γνωρίζει το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε από το μπαρ μετά την φονική επίθεση. Σύμφωνα με το  irafina.gr, στο περιστατικό εμπλέκονται περίπου δέκα άτομα!

Διαβάστε ακόμα:

Τραγικό! Σκότωσαν χιμπατζή στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες στη μέση της Λεωφόρου Λαυρίου (βίντεο)

Νέα στρατηγική επένδυση 840 εκατ. ευρώ στην περιοχή της Σαρωνίδας

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *