29/05/2023 7:35 πμ

Νέες τιμές εισόδου στην Ακτή Βουλιαγμένης! Ποιοι δωρεάν & ποιοι θα πληρώνουν 8,50 ευρώ

Οι δημότες της Βουλιαγμένης δεν θα πληρώνουν είσοδο, ενώ για τους υπόλοιπους υπάρχουν πολλές τιμές


Μετά τις διαμαρτυρίες για τις αυξήσεις φωτιά στις τιμές εισόδου στην Ακτή Βουλιαγμένης, συνεδρίασε η ΕΠΕΛΑΚ (Επιτροπή Ελέγχου Ακτών) Βουλιαγμένης, και ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές, οι οποίες διαμορφώνονται ως εξής:

Κανονικό Εισιτήριο – Καθημερινές 7,50 €
Κανονικό Εισιτήριο – Σάββατο, Κυριακές, Αργίες 8,50 €

Μειωμένο Εισιτήριο (άνω των 65 ετών, παιδιά 6-15 ετών, φοιτητές με επίδειξη ακαδημαϊκής ταυτότητας, πολύτεκνοι, στρατιώτες, άνεργοι, γκρουπ άνω των 14 ατόμων/ανά άτομο, μέλη αθλητικών συλλόγων (με την επίδειξη σχετικής κάρτας Ακτής Βουλιαγμένης): 3,50 €
ΑμεΑ (με επίδειξη σχετικής ταυτότητας) και ένας συνοδός ΑμεΑ Δωρεάν
Παιδιά έως 6 ετών Δωρεάν
Συνοδός γκρουπ (ένα άτομο ανά 14 άτομα του γκρουπ) Δωρεάν
Δημότες Δ.Ε. Βουλιαγμένης Δωρεάν

Για του δημότες της Δ.Ε. Βουλιαγμένης η ΕΠΕΛΑΚ αποφάσισε ομόφωνα τη δωρεάν είσοδο, ενώ για τους δημότες των δημοτικών ενοτήτων Βάρης και Βούλας η είσοδός τους στην Ακτή Βουλιαγμένης κατά τη θερινή περίοδο του παρόντος έτους 2022 θα γίνεται με την προμήθεια ειδικού αυτοκόλλητου επί της κάρτας του δημότη με εφάπαξ αντίτιμο ποσού 25 ευρώ.

Σε εφαρμογή της σχετικής απόφασης αναρτήθηκαν ενδεικτικές πινακίδες με το νέο τιμοκατάλογο στις εισόδους της Ακτής από συνεργεία του Δήμου την Παρασκευή 24 Ιουνίου και στο εξής οι επισκέπτες της παραλίας καλούνται να καταβάλουν το αντίτιμο που αναγράφεται στις σχετικές πινακίδες.

Στη συνεδρίαση της ΕΠΕΛΑΚ της Τετάρτης, από το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης μετείχαν ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Διονύσης Γεωργουλόπουλος ενώ δεν συμμετείχε εκπρόσωπος της ΕΤΑΔ παρά το γεγονός πως είχε προσκληθεί με τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες, καθώς μονομερώς, αυθαιρέτως και χωρίς νομική τεκμηρίωση απέχει συστηματικά από τη το όργανο το οποίο λειτουργεί από το 2001 μετά από συμφωνία Δημοσίου (ΕΟΤ) και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Δήμος Βουλιαγμένης). Σκοπός της ΕΠΕΛΑΚ είναι να καθορίζει τις χρήσεις, το ωράριο λειτουργίας και τον τιμοκατάλογο των κλειστών ακτών κολύμβησης, με συμμετοχή (και πλειοψηφία) του Δήμου και των διαχειριστών των ακτών.

Διαβάστε ακόμα:

Άγριος τσαμπουκάς σε μπαρ στη Ραφήνα με νεκρό έναν 42χρονο

Aυτός είναι ο 42χρονος που έπεσε νεκρός από το ξύλο στη Ραφήνα

Χαμελέοντες και… Μαυρογιαλούροι στην Παλλήνη

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *