09/06/2023 5:11 πμ

Γέρακας: Να περάσουν κι οι τελευταίοι για την ένταξη των εκτός σχεδίου

Ανοίγει ο δρόμος για την αξιοποίηση κάθε ιδιωτικής περιουσίας


Ο Δήμος Παλλήνης προχώρησε τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2022, με βάση και την Απόφαση 072/2022 του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης, στην ανάρτηση της Πολεοδομικής Μελέτης ένταξης των Πολεοδομικών Ενοτήτων 2 (Κέντρο), 5 (Μπαλάνα) και 6 (Δέση).

Η ανάρτηση έγινε στην ιστοσελίδα του Δήμου Παλλήνης (www.pallini.gr) καθώς και στο Δημαρχείο Παλλήνης (Ιθάκης 12, Γέρακας – Γραφείο 9, τηλ. Επικοινωνίας 210-6604649 και 210-6604717).

Προχωρά κατά συνέπεια η διαδικασία ένταξης στο Σχέδιο Πόλεως και των τελευταίων, τριών, εκτός σχεδίου περιοχών της Δημοτικής Ενότητας (Δ.Ε.) Γέρακα και ανοίγει ο δρόμος για την αξιοποίηση κάθε ιδιωτικής περιουσίας καθώς και την υλοποίηση εκτεταμένων έργων υποδομής από τον Δήμο Παλλήνης, που θα συμβάλλουν στην ισόρροπη ανάπτυξη και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, όλων των κατοίκων.

Η Πολεοδομική μελέτη που αποτελεί έργο των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Παλλήνης, θα παραμείνει αναρτημένη έως και την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 για την υποβολή τυχόν ενστάσεων.

Με την ένταξη στο Σχέδιο Πόλης, οι τρεις περιοχές του Γέρακα αλλάζουν ιστορική σελίδα και πλέον δημιουργούνται οι προϋποθέσεις, ώστε, οι ιδιοκτήτες να μπορούν να αξιοποιήσουν τις περιουσίες τους και ο Δήμος Παλλήνης να προχωρήσει στην οργανωμένη υλοποίηση έργων, υποδομών και ελεύθερων κοινόχρηστων χώρων που απαιτούνται για να βελτιωθεί η λειτουργία της πόλης και το επίπεδο διαβίωσης των κατοίκων.

  • Παράλληλα, ο Δήμος Παλλήνης προχωρά στην ολοκλήρωση της Πράξης Εφαρμογής για την ένταξη των εκτός σχεδίου περιοχών της Δ.Ε. Ανθούσας καθώς και των εκκρεμών μελετών των εκτός σχεδίου περιοχών της Δ.Ε. Παλλήνης.

Διαβάστε ακόμα:

Κάτι τρέχει με το δάνειο του βουλευτή Βασίλη Οικονόμου

Aυτός είναι ο 42χρονος που έπεσε νεκρός από το ξύλο στη Ραφήνα

Δύο συλλήψεις στη Ραφήνα για τη δολοφονία του Δημήτρη – Ποιους άλλους ψάχνει η αστυνομία

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *