28/03/2024 8:07 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ραγίζει καρδιές η μάνα του Δημήτρη: “Μου έφαγαν το παιδί μου, κατέστρεψαν τη ζωή μας”

"Ευτυχώς δεν πήγε και ο μικρός, αν είχε πάει και ο μικρός, θα θρηνούσα δύο παιδιά σήμερα"


Τι να πει κανείς γι αυτή τη μάνα. Πως να πιστέψει πως ο γιος της, το παιδί της, το καμάρι της, ο Δημήτρης έφυγε από τη ζωή, από τη μια στιγμή στην άλλη. Ήταν ξημερώματα Κυριακής όταν έξω από ένα μπαρ στη Ραφήνα ξυλοκοπήθηκε άγρια μέχρι θανάτου…

«Μου έφαγαν το παιδί μου, μου κατέστρεψαν τη ζωή”, λέει και τα μάτια της βουρκώνουν, η ψυχή της τρέμει ολόκληρη, ξεσπά και ζητάει δικαιοσύνη.

Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς έχασε έτσι ξαφνικά τον γιο της, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Μου έφαγαν το παιδί μου, μου κατέστρεψαν τη ζωή. Είχαμε ένα σωρό προβλήματα στο σπίτι, θέμα υγείας και μου έδιναν κουράγιο τα παιδιά μου. Ευτυχώς δεν πήγε και ο μικρός, αν είχε πάει και ο μικρός, θα θρηνούσα δύο παιδιά σήμερα», είπε η μητέρα του 42χρονου με δάκρυα στα μάτια.

  • «Να δικαστούν ισόβια, να μην βγουν ποτέ, ποτέ. Να μην κλάψει άλλη μάνα σαν εμένα, εμένα το σπίτι μου, το κλείσανε. Αυτοί σε 2 χρόνια θα βγούνε, εμένα το παιδί μου θα μπει στο χώμα, η μάνα τους θα τους έχει», πρόσθεσε η μητέρα του 42χρονου.

Μιλώντας για τον γιο της, είπε πως «ήταν κάθε μέρα δουλειά και σπίτι. Με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε “πού είσαι μανούλα μου, έρχομαι λεβέντη μου”. Η ζωή μου όλη ήταν αυτά τα παιδιά, ζούσα για τα παιδιά μου».

Οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του Δημήτρη οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία.

Το χρονικό του θανάτου

Η δολοφονία του 42χρονου έγινε κυριολεκτικά για ασήμαντη αφορμή. Το θύμα με τον ξάδερφό του και δύο κοπέλες, διασκέδασαν στο μαγαζί μέχρι τη στιγμή που 42χρονος πήγες τουαλέτα και από λάθος έσπρωξε ένα μέλος της άλλης παρέας. Υπήρξε ένταση και διαπληκτισμός μέσα στο μαγαζί, ωστόσο, με παρέμβαση των ψυχραιμότερων όλοι νόμιζαν ότι το περιστατικό έληξε εκεί.

Η πραγματικότητα, ωστόσο, ήταν τελείως διαφορετική. Το θύμα μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, όπου κατέληξε. Τα χτυπήματα στο κεφάλι του είχαν προκαλέσει εσωτερική αιμορραγία.

Διαβάστε ακόμα:

Καλά τα έλεγαν! Στα ύψη τα κρούσματα κορονοϊού σήμερα – Πάνω από 20.000

Την Τετάρτη το τελευταίο “αντίο” στον άτυχο Δημήτρη από τον Μαραθώνα

Το πήρατε χαμπάρι; 40% αύξηση στην τιμή του ρεύματος μέσα σε δυό μέρες!!!

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *