19/04/2024 9:12 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ντοκουμέντο! 17χρονος σακάτεψε στο ξύλο δύο ανήλικα στην Παλλήνη

Ένα άτομο ηλικίας 17 ετών κρατούσε ένα μεταλλικό αντικείμενο με το οποίο και γρονθοκόπησε τα δύο παιδιά


Η βία μαστίζει τη χώρα. Κάθε μέρα έρχονται στο φως της επικαιρότητας νέοι ξυλοδαρμοί, μαχαιρώματα, φόνοι… Και δυστυχώς πολλές φορές αρνητικοί πρωταγωνιστές είναι ανήλικα παιδιά. Όπως ο άγριος ξυλοδαρμός δύο ανηλίκων από έναν 17χρονο στην Παλλήνη τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν τα δύο θύματα, ένας 16χρονος και ένας 17χρονος, καθόντουσαν σε παγκάκια το βράδυ στη Λεωφόρο Λαυρίου, όταν μια ομάδα ατόμων τους πλησίασε κι ένα άτομο ηλικίας 17 ετών κρατούσε ένα μεταλλικό αντικείμενο με το οποίο και γρονθοκόπησε τους δύο ανήλικους 16 και 17 ετών.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το debater και μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, η κάμερα ασφαλείας δείχνει μια παρέα νεαρών να απομακρύνονται από το σημείο χαλαροί και χωρίς να δίνουν σημάδια πως έχει συμβεί κάτι, ενώ λίγα λεπτά αργότερα μια ομάδα νεαρών διακρίνονται να τρέχουν από το σημείο και στη συνέχεια ένας μόνος του να ακολουθεί…

Τα δύο ανήλικα παιδιά που τραυματίστηκαν, μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου τους χορηγήθηκαν οι απαραίτητες πρώτες βοήθειες και η ανάλογη φροντίδα.

Μάλιστα, τις πρωινές ώρες της Τρίτης (28/6) τα δύο άτυχα παιδιά προσήλθαν στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες ανέφεραν το όνομα του δράστη, καθώς πληροφορήθηκαν από άλλους φίλους τους τα στοιχεία του.

debater.gr

Διαβάστε ακόμα:

Σε δίκη 21 κατηγορούμενοι για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι

Βανδάλισαν ξανά το Γυμνάσιο στο Μαρκόπουλο (φωτό)

Σκάει “βόμβα” σε μεγάλο Δήμο της Ανατολικής Αττικής

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *