19/04/2024 2:19 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πρέπει να περάσει η Αττική Οδός από την Αρτέμιδα για να έχουμε πρόσβαση στο αεροδρόμιο;

Επιτέλους η δημοτική αρχή του Δημήτρη Μάρκου ας αναλάβει δράση και να κάνει κάτι καλό για την περιοχή


Tην απορία τους εκφράζουν οι κάτοικοι της Αρτέμιδας όσον αφορά την πρόσβαση που έχουν στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”. Γι αυτό και απευθύνονται στο Δήμο Αρτέμιδας-Σπάτων και στην δημοτική αρχή του κου Μάρκου, οι οποίοι ουσιαστικά είναι αυτοί που μπορούν να δώσουν λύση στο πρόβλημά τους.

“Είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα που υπάρχει στην περιοχή και σε αυτό το θέμα καλό θα ήτανε να μπορέσει επιτέλους η δημοτική αρχή του Δημήτρη Μάρκου να πάρει δράση και να κάνει κάτι καλό”, λένε οι κάτοικοι.

“Δεν υπάρχει λεωφορείο εκτός από το ΚΤΕΛ που να πηγαίνει αεροδρόμιο. Αν είναι δυνατόν να πρέπει ένας άνθρωπος που θέλει να πάει μέσα στο αεροδρόμιο να περπατήσει τουλάχιστον 5,5 km με κίνδυνο της ζωής του, μην τον χτυπήσει κανένα αυτοκίνητο.

Ώστε να μπορέσει να πάει να πάρει το λεωφορείο από αεροδρόμιο και να πάει στον προορισμό που θέλει’, συνεχίζουν εκφράζοντας το μεγάλο τους παράπονο.

“Αν είναι δυνατόν στην εποχή που ζούμε… Πρέπει δηλαδή να περιμένουμε να περάσει η Αττική οδό και από την περιοχή της Λούτσας για να μπορέσουμε να έχουμε πρόσβαση στο αεροδρόμιο;”, καταλήγουν.

Διαβάστε ακόμα:

Σε δίκη 21 κατηγορούμενοι για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι

Ντοκουμέντο! 17χρονος σακάτεψε στο ξύλο δύο ανήλικα στην Παλλήνη

Θρήνος και οδυρμός στο τελευταίο “αντίο” του Δημήτρη

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *