24/04/2024 12:32 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Πόλεμος” στην Αρτέμιδα – Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Άννας Ραφτοπούλου

"Καταλαβαίνουμε ότι το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης προκάλεσε σε εσάς και στους «συνεταίρους σας» πόνο και πανικό"


Mε ανακοίνωσή της η παράταξη “Ανασσα – Ανανεωτική Ανεξάρτητη Συμμαχία Σπάτων Αρτέμιδος” της κας Άννα Ραφτοπούλου επιτίθεται σφόδρα κατά πάντων, αλλά κυρίως κατά “αιρετών και δημοσιολόγων” όπως τους χαρακτηρίζει.

Το anatolika24.gr ενημερώνει τους αναγνώστες του βάζοντας όλη την ανακοίνωση χωρίς περαιτέρω σχόλια… Και φυσικά θα δημοσιοποιήσουμε όποια απάντηση προέλθει από την “άλλη” μεριά”…

“Mια συμμαχία ασθμαινόντων αιρετών και δημοσιολόγων συστήθηκε εν όψει των Δημοτικών Εκλογών του 2023. Προφανής ο στόχος: Να πλήξουν την παράταξή μας, αυτούς δηλαδή που δεν συμβιβάστηκαν και έμειναν πιστοί στις δεσμεύσεις τους. Αυτούς που δεν τους χρειάζονται αφού οι πράξεις τους μιλούν πιο δυνατά από τα παπαγαλάκια κάθε «είδους» και «ράτσας».

O τρόπος που θα το προσπαθήσουν γνωστός: Mε διασπορά ψευδών «ειδήσεων θα προσπαθήσουν να αντιστρέψουν ολοκληρωτικά την Α λ ή θ ε ι α. Αφορμή για την παρούσα στάθηκε ο κ. Στρατίκης και ο κ. Πνευματικάτος που, αναφερόμενοι σε πρόσφατη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στο Δήμο μας, ανέλαβαν αυτήν τη «βρώμικη δουλειά», δημοσιεύοντας στα μέσα τους την ψευδή είδηση ότι το αποτέλεσμα αυτής βρήκε την παράταξή μας κάτω απο 20%, ενώ η αλήθεια – που γνωρίζουν – είναι ότι βρίσκεται σημαντικά μπροστά ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

Καταλαβαίνουμε ότι το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης προκάλεσε σε εσάς και στους «συνεταίρους σας» πόνο και πανικό. Όμως η ανοχή σε τέτοιου είδους συμπεριφορές αρχίζει και τελειώνει εδώ.

Σας δηλώνουμε και σε κάθε άλλον που έχει αντίστοιχες επιδιώξεις, ότι κάθε προσπάθεια κατά την τρέχουσα προεκλογική περίοδο να προκληθεί σύγχυση ή ανησυχία στους δημότες μέσω ψευδών ειδήσεων και συκοφαντιών, με σκοπό να επηρεαστεί το φρόνημα και η ψήφος τους όπως συνέβη και την τελευταία φορά με τις δυσμενείς για τον τόπο μας συνέπειες που βιώνουμε όλοι, θα αντικρουστεί με τις επιβαλλόμενες νομικές ενέργειες. Γιατί αγαπητοί, δεν είναι απλά «το φρόνημα», δεν είναι απλά «η ψήφος» μας. Είναι η δημοκρατία που θέλουμε. Είναι η ζωή μας.

Κρίνετε το έργο, τις πράξεις και τις παραλείψεις μας, σκληρά και απεριόριστα. Το επιθυμούμε και σας προκαλούμε. Με Α Λ Η Θ Ε Ι Ε Σ. Θα προσπαθήσουμε – με κάθε κόστος – και απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους συνυποψηφίους μας, ο προεκλογικός αγώνας να διεξαχθεί, αυτή την φορά, με όρους διαφάνειας. Οι δημότες μας, όπως και όλοι οι πολίτες, δικαιούνται να ψηφίσουν ακέραια και ανεπηρέαστοι από ψεύδη τον συνδυασμό που πραγματικά επιθυμούν. Δεν είναι πολυτέλεια, είναι αναφαίρετο συνταγματικό τους δικαίωμα.

Καλή αρχή. Καλό αγώνα σε όλους”.

Ανασσα – Ανανεωτική Ανεξάρτητη Συμμαχία Σπάτων Αρτέμιδος

Διαβάστε ακόμα:

Σε δίκη 21 κατηγορούμενοι για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι

Ντοκουμέντο! 17χρονος σακάτεψε στο ξύλο δύο ανήλικα στην Παλλήνη

Θρήνος και οδυρμός στο τελευταίο “αντίο” του Δημήτρη

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *