28/03/2024 5:39 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ραφήνα: Στον ανακριτή οι δράστες που ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 42χρονο Δημήτρη

Οι 24χρονοι, κατά πληροφορίες, αποδίδουν ευθύνες και στο θύμα, ο οποίος τους χτύπησε και εκείνοι χρειάστηκε να αμυνθούν


Ραντεβού με τον τακτικό ανακριτή έχουν σήμερα οι δύο 24χρονοι που ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 42χρονο Δημήτρη έξω από γνωστό μπαρ στη Ραφήνα, προκειμένου να απολογηθούν.

Οι δύο κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση βρέθηκαν την περασμένη Δευτέρα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ενώ μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του, έλαβαν προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσουν τους υπερασπιστικούς τους ισχυρισμούς για σήμερα Παρασκευή.

Στους αστυνομικούς οι κατηγορούμενοι φέρονται να υποστήριξαν ότι ήταν η ..κακιά στιγμή. Κι αυτό γιατί το θύμα ουσιαστικά πέρασε επανειλημμένως ανάμεσά τους με αποτέλεσμα να τους σπρώξει. Αυτό οδήγησε σε ένταση που εξελίχθηκε σε καβγά, ο οποίος φαίνεται πως παρά τις προσπάθειες των υπευθύνων του καταστήματος συνεχίστηκε και στην έξοδο τους.

Οι 24χρονοι, κατά πληροφορίες, αποδίδουν ευθύνες και στο θύμα, ο οποίος τους χτύπησε και εκείνοι χρειάστηκε να αμυνθούν. «Τον είδα να ανασαίνει και δεν είχε αίματα. Τότε άρχισαν οι γύρω γύρω να φωνάζουν να φύγουμε, πράγμα που κάναμε. Τότε ο φίλος μου (συγκατηγορούμενος) με το αυτοκίνητο του οδηγεί στο αυτοκίνητό μου και πήγα σπίτι μου» υποστήριξε προανακριτικά ένας εξ αυτών, σχολιάζοντας: «Δεν περίμενα ποτέ ότι αυτός ο καβγάς θα είχε τέτοια κατάληξη, γιατί τα χτυπήματα που ανταλλάξαμε δεν ήταν τόσο σοβαρά».

Διαβάστε ακόμα:

“Πόλεμος” στην Αρτέμιδα – Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Άννας Ραφτοπούλου

Πρέπει να περάσει η Αττική Οδός από την Αρτέμιδα για να έχουμε πρόσβαση στο αεροδρόμιο;

Τα ρίχνουν ο ένας στον άλλον για το φονικό στη Ραφήνα

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *