29/03/2024 1:43 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Άγριος ξυλοδαρμός ταξιτζή στο Μενίδι από ανήλικους!!!

'Με βγάλανε τελείως έξω, μέσα στις λάσπες και τα χώματα και μπήκανε στο αμάξι και το πήρανε..."


Άλλο ένα περιστατικό βίας από ανήλικους σημειώθηκε στην περιοχή του Μενιδίου. Αυτή την φορά τον χάρο με τα μάτια του είδε ένας ταξιτζής , ο οποίος εκτελούσε εκείνη την ώρα δρομολόγιο με τελικό προορισμό την Εκάλη, έχοντας μάλιστα και μια επιβάτισσα μαζί του…

Σοκάρει η περιγραφή του άτυχου ταξιτζή, ο οποίος βρέθηκε περικυκλωμένος από 6 άτομα νεαρής ηλικίας…

«Πετάγονται μπροστά δύο νεαρά άτομα, μετά είδαμε ότι είναι 12-13 ετών, προσπάθησαν να ανοίξουν το αυτοκίνητο γιατί ήταν κλειδωμένες οι πόρτες και κλειστά τα παράθυρα. Λόγω κορονοϊού ήταν ανοιχτό μόνο το παράθυρο του οδηγού. Εκείνη την ώρα, βγήκαν άλλα τέσσερα άτομα -δύο δεξιά, δύο αριστερά- και αμέσως προσπάθησαν να ανοίξουν την πόρτα. Ο άλλος με τράβαγε από τον γιακά για να με βγάλει έξω» περιγράφει χαρακτηριστικά, μιλώντας στο OPEN.

«Αυτό έγινε για αρκετά δευτερόλεπτα και εγώ συρόμενος, αφού άνοιξαν την πόρτα, έπεφτα στον δρόμο, μισός μέσα, μισός έξω. Στην εφαρμογή που χρησιμοποιούσα έχει πάνω ένα σύμβολο που αν την πατήσεις ενεργοποιείται η εταιρεία και η αστυνομία, αλλά όπως ήμουν πλαγιασμένος δεν μπορούσα να φτάσω ούτε στο κινητό, ούτε να πατήσω γκάζι», προσθέτει.

Έπειτα, όπως λέει ο ίδιος, «με βγάλανε τελείως έξω, μέσα στις λάσπες και τα χώματα και μπήκανε στο αμάξι και το πήρανε. Εκείνη την ώρα, εγώ λέω στην κοπέλα “σήκω τώρα και φύγε και τρέξε προς το βάθος δεξιά”. Άνοιξε και έφυγε. Για καλή της τύχη της πήρανε μόνο την τσάντα».

Σύμφωνα με τον επαγγελματία ταξί, οι κάτοικοι του σημείου είχαν ανοίξει τα φώτα των σπιτιών τους αλλά κανείς δεν βοήθησε, ούτε κάλεσε την αστυνομία. «Ήταν όλοι (σ.σ. οι δράστες) μαζί μου, ένας πήρε χρήματα, κινητά από το αυτοκίνητο, και με χτυπάγανε μέσα στον δρόμο και πήρε ένας το αυτοκίνητο και το προχώρησε μέσα στα χώματα. Τότε ήταν που χάλασε το αμάξι, δεν ξαναπήρε μπροστά».

Διαβάστε ακόμα:

“Πόλεμος” στην Αρτέμιδα – Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Άννας Ραφτοπούλου

Πρέπει να περάσει η Αττική Οδός από την Αρτέμιδα για να έχουμε πρόσβαση στο αεροδρόμιο;

Τα ρίχνουν ο ένας στον άλλον για το φονικό στη Ραφήνα

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *