19/04/2024 10:51 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αυξήσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια – Οι τιμές στα δρομολόγια από Ραφήνα & Λαύριο

Η τελευταία αύξηση είναι η τρίτη που γίνεται μέσα στο 2022


Από αυξήσεις άλλο τίποτα! Έχουν ακριβύνει τα πάντα, οι τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια θα τη γλίτωναν; Από χθες Παρασκευή 1η του μηνός τα εισιτήρια πήραν τα πάνω τους, 4% έως 8% όσον αφορά τις τιμές. και ειδικότερα στα δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά.

Ωστόσο από το λιμάνι της Ραφήνας οι τιμές των ατομικών εισιτηρίων με συμβατικά πλοία για Άνδρο, Τήνο και Μύκονο παραμένουν οι ίδιες, όπως και για πολλά δρομολόγια από το Λαύριο. Προς το παρόν…

Από Ραφήνα η τιμή του ατομικού εισιτηρίου παραμένει αμετάβλητη στα 25 ευρώ, επίσης το ίδιο από τη Ραφήνα για Τήνο η τιμή και εδώ παραμένει στα ίδια επίπεδα και συγκεκριμένα στα 35 ευρώ όπως και η τιμή από Ραφήνα για Μύκονο με το συμβατικό πλοίο στα 38 ευρώ.

Καλό είναι, πάντως, οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν πριν από την έκδοση του ακτοπλοϊκού τους εισιτηρίου να πραγματοποιούν έρευνα αγοράς μέσω των ταξιδιωτικών πρακτορείων.

Σημειώνεται επίσης ότι η τελευταία αύξηση είναι η τρίτη που γίνεται μέσα στο 2022. Η πρώτη είχε γίνει τον Απρίλιο του 2022 και η αύξηση στις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων διαμορφωνόταν μεσοσταθμικά από 10% έως 12%, ενώ η δεύτερη στις 15 Ιουνίου και κυμαίνονταν από 5% έως 10%.

Διαβάστε ακόμα:

Στη φυλακή οι δύο δράστες του φονικού στη Ραφήνα – Άλλοι δύο στο σκαμνί

Βίντεο-ντοκουμέντο μέσα από το μπαρ, πριν την άγρια δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα

Δηλαδή η ξαπλώστρα πόσα λειτουργικά έξοδα έχει για να χρεωθεί 175 ευρώ το σετ! Και όχι στον Αστέρα

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *