19/04/2024 7:08 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δρ Χάρος! Απολογείται για 12 ανθρωποκτονίες ο ψευτογιατρός από το Κορωπί

Κατηγορείται για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες και απάτες κακουργηματικού χαρακτήρα για ποσό που ξεπερνά τα 860.000€


Η ώρα της απολογίας του ψευτογιατρού από το Κορωπί έφθασε! Ο Δρ. Χάρος κατηγορείται για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες και απάτες κακουργηματικού χαρακτήρα για ποσό που ξεπερνά τα 860.000€ τα οποία απέσπασε από τα θύματα του ενώ ταυτόχρονα τους οδηγούσε στο θάνατο!

Ο 48χρονος Νίκος Κοντοστάθης απολογείται αύριο Τρίτη ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών. Μια διαδικασία που έχει ξεκινήσει από τις 12 Νοεμβρίου 2021.

Μαζί του στο εδώλιο κάθονται άλλοι 16 συγκατηγορούμενοι ως συνεργοί του. Γιατροί που χειρουργούσαν μαζί, κλινικάρχες αρκετών γνωστών ιδιωτικών Νοσοκομείων απαντούν και λογοδοτούν απέναντι στους δικαστές.
«Η ώρα της απολογίας του ψευτογιατρού έφτασε!

Μετά την ολοκλήρωση της αποδεικτικής διαδικασίας και την εξέταση πολλών μαρτύρων, όσοι επέζησαν από την δράση του ανθρώπου αυτού καθώς και οι συγγενείς των θυμάτων που απεβίωσαν εξαιτίας του, ανάμεσα στα οποία θύματα του και μικρά παιδιά, αναμένουν να ακούσουν τι θα πει και κατά πόσο μετάνιωσε για τις πράξεις του» δήλωσε ο δικηγόρος των θυμάτων Στέλιος Σούρλας.

Διαβάστε ακόμα:

Στο… Θεό ανέβηκαν τα ενοίκια στην Ανατολική Αττκή! Τι γίνεται σε Ν.Μάκρη, Παιανία, Αρτέμιδα, Κορωπί, Αχαρνές

Ο προαστιακός πιάνει λιμάνι σε Λαύριο και Ραφήνα – Πότε ξεκινά η επόμενη φάση των έργων

Παλλήνη: Στο κόκκινο η εγκληματικότητα. – Οι κάτοικοι αναγκάζονται να εποπτεύουν τις γειτονιές μόνοι τους

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *