19/04/2024 3:15 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Kληρικός έβαζε ζαρτιέρες και έκανε σεξ με ηλεκτρική σκούπα!!!

Ο ηλικιωμένος δεν είχε σταματήσει ό,τι έκανε παρότι έγινε αντιληπτός, δηλώνοντας στους αστυνομικούς ότι «ένιωσα άτακτος»


Κι εμείς νομίζαμε ότι ταχουμε ακούσει όλα! Κι όμως το ακούσαμε και αυτό… Κληρικός, πρώην, νυν τι σημασία έχει φορούσε μόνο ζαρτιέρες και ερωτοτροπούσε -κοινώς έκανε σεξ- με την ηλεκτρική σκούπα! Και τον τσάκωσαν επ΄ αυτοφώρω!!!

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε εκκλησία της Αγγλίας τον Σεπτέμβριο του 2020 και ολοκληρώθηκε δύο χρόνια σχεδόν μετά στο δικαστήριο.

Ο 74χρονος συνταξιούχος “συνελήφθη” στο γραφείο του σε εκκλησία στο Νορθάμπτονσαϊρ από έναν επισκέπτη του ναού, ο οποίος είχε καταγγείλει ότι ο άντρας επιδιδόταν στην απίστευτη πράξη φορώντας μονάχα ζαρτιέρες…

Μάλιστα, ο ηλικιωμένος δεν είχε σταματήσει ό,τι έκανε παρότι έγινε αντιληπτός, δηλώνοντας στους αστυνομικούς ότι «ένιωσα άτακτος».

Εντέλει, το δικαστήριο τιμώρησε τον 74χρονο με 18 μήνες κοινωφελούς εργασίας, πρόστιμο 845 λίρες και άλλες 200 στον άνθρωπο που τον είδε ως αποζημίωση, καθώς και καταγραφή στο μητρώο σεξουαλικών παραβατών.

Διαβάστε ακόμη:

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του ζεύγους Καραμανλή-Παζαϊτη με τα παιδιά

Ντροπή! Φώναζαν σε αθλητή ΑΜΕΑ “Τι δουλειά έχεις εδώ ανάπηρε…”!!!

Αυτός μαχαίρωσε τον 20χρονο στην Ερωτοσπηλιά! Συνελήφθη από την αστυνομία

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *