28/03/2024 6:12 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Παλλήνη! Τρόμος από εκρήξεις φυσικού αερίου – Υπάρχει διαρροή

"Δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν, δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε. Είναι 400 – 500 μέτρα από το κέντρο της Παλλήνης"


Τρόμο και έντονη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι ακούγονται εκρήξεις στην Παλλήνη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει διαρροή φυσικού αερίου στην περιοχή του Λόφου Έντισον Παλλήνης και οι κάτοικοι έντρομοι προσπαθούν να σβήσουν την φωτιά μόνοι τους.

Σύμφωνα με το OPEN, του οποίου τηλεοπτικό συνεργείο βρίσκεται στο σημείο, οι κάτοικοι προσπαθούν μόνοι τους να σώσουν τα σπίτια και την περιοχή τους, ενώ κάτοικος που προσπαθεί να σβήσει εστία φωτιάς αναφέρει ότι υπάρχει διαρροή φυσικού αερίου και ακούγονται εκρήξεις.

Στην περιοχή της Ανθούσας υπάρχουν κρίσιμες υποδομές ενέργειας, μεταφορών και επιχειρήσεις (ΔΕΠΑ, σταθμός Λεωφορείων, ΒΙΑΝΕΞ, Praktiker κα) οι οποίες έχουν διασφαλιστεί από τις δυνάμεις πυρόσβεσης γιατί περιέχουν και εύφλεκτα υλικά.

Μιλώντας στο Mega κάτοικος της περιοχής είπε ότι έχουν εγκλωβιστεί άτομα 50-55 ετών και ότι καίγονται δύο σπίτια. “Δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν, δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε. Είναι 400 – 500 μέτρα από το κέντρο της Παλλήνης”, είπε.

“Φεύγουμε τώρα όλοι με τα αυτοκίνητά μας και εκκενώνουμε την περιοχή”. Ο δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος δήλωσε από την πλευρά του ότι δεν είχε σχετική ενημέρωση, αλλά δεν μπορεί να αποκλείσει να υπάρχουν και εγκλωβισμένοι.

Διαβάστε ακόμη:

Εντολή για εκκένωση από Ντράφι προς Παλλήνη! Δύο τα μέτωπα της φωτιάς – Δίνουν μάχη οι πυροσβέστες

Τσάκωσαν πιστολέρο στον Γέρακα – Πυροβολούσε με καραμπίνα από το μπαλκόνι

Οι φλόγες έχουν “περικυκλώσει” το Ντράφι! – Αγωνία των κατοίκων

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *