25/04/2024 5:43 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η τραγική ιστορία πίσω από την αυτοκτονία του ηλικιωμένου στην Ανθούσα

Ο 84χρονος πρώην καπετάνιος είχε εγκαταλείψει, μαζί με τη σύζυγό του, το σπίτι του, όταν έγιναν οι σχετικές εκκλήσεις, αλλά...


Πίσω από την αυτοκτονία του ηλικιωμένου ανθρώπου στην Ανθούσα, ο οποίος είδε να καίγεται το σπίτι του γαι4η φορά κρύβεται μια τραγική ιστορία! Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο 84χρονος πήρε ένα όπλο κι έβαλε τέλος στη ζωή του.

Τι συνέβη όμως πριν και έφτασε στο σημείο ένας άνθρωπος να πάρει την απόφαση να αυτοκτονήσει;

Ο 84χρονος πρώην καπετάνιος είχε εγκαταλείψει, μαζί με τη σύζυγό του, το σπίτι του, όταν έγιναν οι σχετικές εκκλήσεις από την αστυνομία και την πυροσβεστική. Λίγα λεπτά αργότερα, ωστόσο, άφησε πίσω τη γυναίκα του και επέστρεψε στην κατοικία του, αισθανόμενος τύψεις που δεν έκανε τίποτα για να την προστατεύσει.

Τότε, κι αφού είδε τις φλόγες να έχουν μπει στο πάνω μέρος του οικήματος, το οποίο είχε χτίσει από την εποχή που εργαζόταν, αποφάσισε να πάρει το κυνηγετικό του όπλο και να δώσει τέλος στη ζωή του, μην αντέχοντας να δει τους κόπους του να καταστρέφονται για άλλη μια φορά, καθώς το σπίτι είχε καεί άλλες τρεις φορές στο παρελθόν.

Η γυναίκα του, η οποία άρχισε να τον ψάχνει όταν εκείνος έφυγε από δίπλα της κι επέστρεψε στο σπίτι, δεν πρόλαβε να τον βρει πριν πατήσει τη σκανδάλη.

Στο σημείο έχουν φτάσει, πλέον, τα παιδιά και συγγενείς του 84χρονου, που προσπαθούν να κρατήσουν το κάτω μέρος του σπιτιού ανέπαφο, ώστε να μπορέσει στη συνέχεια να μείνει σε αυτό η σύζυγός του.

Διαβάστε ακόμη:

Χτύπησαν καμπάνες στην Παλλήνη! “Φύγετε από τα σπίτια σας”!

Παλλήνη! Τρόμος από εκρήξεις φυσικού αερίου – Υπάρχει διαρροή

Τραγικό! Δεν άντεξε που είδε το σπίτι του καμένο στην Παλλήνη για 4η φορά και αυτοκτόνησε

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *