23/04/2024 4:49 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ρέμος-Πηλαδάκης: Αυτό το οικόπεδο στο Κορωπί ποιος θα τον πάρει;

Βγήκε πάλι σε πλειστηριασμό, αλλά έμεινε για μια ακόμη φορά χωρίς πλειοδότη


Κουμπάρε, αυτό το οικόπεδο στο Κορωπί ποιος θα το πάρει; Το ακίνητο που έχουν οι δύο κουμπάροι, ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος και ο επιχειρηματίας Κώστας Πηλαδάκης έμεινε πάλι στα αζήτητα. Βγήκε σε πλειστηριασμό ξανά, αλλά ουδείς ενδιαφέρθηκε.

Η τιμή εκκίνησης ήταν 633,6 χιλ. ευρώ – ίση προς το 80% της τιμής που ορίστηκε αρχικά – κι επισπεύδουσα την Τράπεζα Πειραιώς. Πρόκειται για οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 22.390 τ.μ. άρτιο και οικοδομήσιμο, εκτός του εγκεκριμένου σχεδίου πόλης. Σημειώνεται πως για το συγκεκριμένο αγροτεμάχιο είχε εκδοθεί άδεια οικοδόμησης για ανέγερση τριώροφου κτιρίου η οποία όμως ποτέ δεν υλοποιήθηκε.

Η εταιρεία που βρίσκεται ανάμεσα στους οφειλέτες ονομάζεται Ρ. & Π. Επενδύσεις Ακινήτων, εδρεύει στη Γλυφάδα και ιδρύθηκε από τον τραγουδιστή και τον επιχειρηματία το 2005.

Το 2019 και το 2020 ο τζίρος της ήταν μηδενικός, αν και την τελευταία χρήση της οποίας τα οικονομικά στοιχεία είναι διαθέσιμα, έγραψε ζημιές σχεδόν 860 χιλ. ευρώ. Σύμφωνα με την έκθεση του εκτιμητή, πρόκειται για οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 22.390 τ.μ. άρτιο και οικοδομήσιμο, το οποίο βρίσκεται στην οδού Ηφαίστου στη θέση Τζίμα στο Κορωπί, το οποίο μάλιστα βγήκε για δεύτερη φορά στο σφυρί.

Το οικόπεδο που συνορεύει στη βόρεια πλευρά εν μέρει με δασική έκταση και εν μέρει με όμορες ιδιοκτησίες, είναι άρτιο και οικοδομήσιμο ενώ βρίσκεται εκτός του εγκεκριμένου σχεδίου πόλης και εκτός ζώνης πόλεως Κορωπίου και δεν είναι υπόχρεο εισφοράς σε γη και χρήμα.

Αξίζει να σημειωθεί σύμφωνα με το mononews.gr ότι για το συγκεκριμένο αγροτεμάχιο είχε εκδοθεί άδεια οικοδόμησης για ανέγερση τριώροφου κτιρίου, η οποία όμως ποτέ δεν υλοποιήθηκε.

Διαβάστε ακόμη:

Ντοκουμέντο: “Τσάκωσαν” εμπρηστή την ώρα που βάζει φωτιά στο Πανόραμα Παλλήνη

Η θυσία των “54” στο Πικέρμι! Η ιστορία και οι άγνωστες λεπτομέρειες – Μιλούν οι απόγονοι (video)

Βοηθήστε τον Γιάννη και την Γεωργία που περιμένουν μωρό! Κάηκαν όλα…

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *