29/03/2024 5:56 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Τραγική η κατάσταση στους δρόμους σε Μαρκόπουλο & Πόρτο Ράφτη! Είναι θαύμα που δεν θρηνούμε θύματα κάθε μέρα”

Πηγαίνουν αντίθετα σε μονόδρομους, δεν σέβονται τα σήματα, παρκάρουν όπου να ναι


Φοβερό πρόβλημα έχουν οι δημότες στο Πόρτο Ράφτη  με την κατάσταση στους δρόμους και ειδικά τις προχωρημένες ώρες όπου τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, πηγαίνουν στο αντίθετο ρεύμα και γενική η κατάσταση είναι τραγική.

Συγκεκριμένα ένας κάτοικος αναφέρει: “Κάντε κάτι κύριοι της τροχαίας για την τραγική κατάσταση στους δρόμους του Πόρτο Ράφτη!! Κόσμος τρέχει σαν τρελός σε όλους τους δρόμους κυρίως Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη, μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας κίνδυνος θάνατος για όλους μας.

Πηγαίνουν αντίθετα σε μονόδρομους, δεν σέβονται τα σήματα, παρκάρουν όπου να ναι!!! Είναι θαύμα που δεν θρηνούμε θύματα κάθε μέρα. Έτσι και αλλιώς οι δρόμοι δεν αντέχουν τόση κυκλοφορία οχημάτων στο Πόρτο Ράφτη, με την οδήγηση πολλών όμως η κατάσταση πλέον έχει γίνει πολύ επικίνδυνη!!!”.

Για να προσθέσει ένας άλλος κάτοικος: “Περνούν στους δρόμους τού Μαρκοπούλου και του Πόρτο Ράφτη από τις 24:00 έως τις 02:30 με εξατμίσεις ελευθέρα,ς έχουμε πρόβλημα υπάρχουν νεογέννητα, άνθρωποι με προβλήματα υγείας γιατί πρέπει να ξυπνάμε όλοι για κάποιους πού δεν σέβονται τίποτα να πάνε έξω από τα σπίτια να τρέξουν κάνω έκκληση στο ΑΤ Μαρκοπούλου”.

Διαβάστε ακόμη:

Ντοκουμέντο: “Τσάκωσαν” εμπρηστή την ώρα που βάζει φωτιά στο Πανόραμα Παλλήνη

Η θυσία των “54” στο Πικέρμι! Η ιστορία και οι άγνωστες λεπτομέρειες – Μιλούν οι απόγονοι (video)

Βοηθήστε τον Γιάννη και την Γεωργία που περιμένουν μωρό! Κάηκαν όλα…

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *