19/04/2024 11:11 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αρτέμιδα-Αεροδρόμιο: Μία ώρα σταματημένος, για μια απόσταση 5 λεπτών! Έλεος

Αν έχετε μια σπιθαμή λογικής για κοιτάξτε το κυκλοφορικό, η περιοχή αναπτύσσεται! Ο Δήμαρχος Δημήτρης Μάρκου ακούει;


Την αγανάκτησή τους εκφράζουν οι κάτοικοι της περιοχής, γι αυτό που αντιμετωπίζουν κάθε σαββατοκύριακο το βράδυ με το κυκλοφοριακό κομφούζιο που γίνεται στη Λεωφόρο Καραμανλή. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει κάτοικος: “Έκανα μια ώρα περίπου Αρτέμιδα-αεροδρόμιο, για μια απόσταση πέντε το πολύ λεπτών”.

Διαβάστε την περιπέτεια που βίωσε ένας κάτοικος της περιοχής…

“Έκανα το μέγα λάθος χθες Κυριακή το βράδυ μετά τις 21:00, να διασχίσω την λεωφόροι Καραμανλή από Αρτέμιδα προς Αεροδρόμιο. Βρε αθεόφοβοι δεν μπορείτε για δυο ώρες, να βάλετε ένα τροχονόμο στα φανάρια του Γέγου Market, ώστε να ρυθμίσει την κυκλοφορία; Μια ώρα κάναμε περίπου, για μια απόσταση 5′”!

Για να συμπληρώσει ένας άλλος κάτοικος: “Όντως εχθές η ουρά ήταν από τα φανάρια του Γέγου ως κάτω στον Σκλαβενίτη. Καθε ΣΚ με τέτοιες ζέστες δυστυχώς έτσι γίνεται. Τώρα για τον τροχονόμο που αναφέρατε θα θυμίσω ότι κατάργησαν το εδώ ΑΤ οπότε για πιο τροχονόμο λέμε; Μπάχαλο συνεχόμενο…”.

Ενώ άλλος κάτοικος μιλάει για τα λάθη που έχουν γίνει: “Η διασταύρωση του Γέγου έχει πολλά λάθη. Οι αριστερές στροφές και στους 2 δρόμους πρέπει να απαγορευτούν. Όλοι είτε από τον παράδρομο είτε συνεχίζοντας ευθεία θα μπορούσαν να κατευθυνθούν προς Πράσινο Λόφο και προς παραλία/αεροδρόμιο.

Ομοίως και από Αγίας Κυριακής θα έπρεπε να κάνουν μόνο δεξιά να κάνουν τον γύρο την πλατείας και είτε να κατέβουν προς παραλία είτε προς Πράσινο Λόφο. Αντί να υπήρχε φανάρι στην 25ης Μαρτίου που όλη η Βορινεζα θέλει να βγαίνει και να μπαίνει προς όλες τις κατευθύνσεις έχουν απαγορεύσει τις αριστερές και σου επιβάλουν την αριστερή στην Γιούργιας που δεν υπάρχει οπτικό πεδίο ασφαλείας.

Αν έχετε μια σπιθαμή λογικής για κοιτάξτε το κυκλοφορικό, η περιοχή αναπτύσσεται. Έπρεπε να γίνει είσοδος έξοδος από την κλειστή πύλη του αεροδρομίου προς Αττική οδό και άνευ λόγου πλέον δεν υπάρχει πρόσβαση. Δήμαρχε Δημήτρη Μάρκου κάνε κάτι μπορείς…”.

Διαβάστε ακόμη:

Μάτι 23 Ιουλίου 2018! Αδημοσίευτες εικόνες που σου σφίγγουν την καρδιά (βίντεο)

“Τραγική η κατάσταση στους δρόμους σε Μαρκόπουλο & Πόρτο Ράφτη! Είναι θαύμα που δεν θρηνούμε θύματα κάθε μέρα”

«Με λένε Βαpβάpα Βουκάκη, ο σύζυγος και τα 2 παιδιά μου κάηκαν στο Μάτι και έχω κάτι να σας πω»

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *