28/03/2024 3:01 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ένας σύγχρονος απινιδωτής χορηγία του Θανάση και της Μαρίνας Μαρτίνου

Παρέδωσε στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Διονύσου η ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ


Μετά από ευγενική χορηγία της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ, του Θανάση και της Μαρίνας Μαρτίνου, Το ΚΕΠ Υγείας, το Δημοτικό Πολυϊατρείο και οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Διονύσου απέκτησαν ένα σύγχρονο αυτόματο εξωτερικό Απινιδωτή που υποστηρίζει ολόκληρη την διαδικασία καρδιακής ανάνηψης.

Ο σύγχρονος απινιδωτής παραδόθηκε στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου την Παρασκευή 22 Ιουλίου ενώ πραγματοποιήθηκε επίδειξη λειτουργίας σε νοσηλευτές, γυμναστές και υπαλλήλους του Δήμου από τον εκπρόσωπο της εταιρίας «PALMOS Ιατρικά Εφόδια Α.Ε.» κ.Γιώργο Μεσάου. Στην επίδειξη παραβρέθηκαν ακόμη ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, η αρμόδια Εντεταλμένη Σύμβουλος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Δομών Υγείας Γεωργία Κριεμάδη, οι Αντιδήμαρχοι Παναγής Λουκάτος κιαι Σπύρος Αρνής, οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Σοφία Κατσίγιαννη και Χρήστος Πέππας καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.

Ο απινιδωτής θα αποτελέσει μέρος του εξοπλισμού των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Διονύσου, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης τυχόν έκτακτων καταστάσεων. Ο Δήμαρχος Διονύσου εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς την ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ και ειδικά προς το Θανάση Μαρτίνο για την πολύτιμη βοήθειά του σε ζητήματα που αφορούν στο κοινό καλό.

Διαβάστε ακόμη:

Μάτι 23 Ιουλίου 2018! Αδημοσίευτες εικόνες που σου σφίγγουν την καρδιά (βίντεο)

“Τραγική η κατάσταση στους δρόμους σε Μαρκόπουλο & Πόρτο Ράφτη! Είναι θαύμα που δεν θρηνούμε θύματα κάθε μέρα”

«Με λένε Βαpβάpα Βουκάκη, ο σύζυγος και τα 2 παιδιά μου κάηκαν στο Μάτι και έχω κάτι να σας πω»

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *