26/04/2024 1:39 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τραγωδία στα Σπάτα! Τον διέλυσε ο έλικας του ελικοπτέρου για μια selfie;

Ο αδελφός του και ο πιλότος, τρομοκρατημένοι είδαν τον 21χρονο να πέφτει νεκρός καθώς ο έλικας τον σκότωσε ακαριαία


Ο άτυχος 21χρονος που έχασε τη ζωή του από τον έλικα του ελικοπτέρου χθες στα Σπάτα, προσπαθούσε να βγάλει selfie με το κινητό του. Τον διέλυσε όμως ο έλικας του ελικοπτέρου κι έτσι η πτήση από τη Μύκονο κατέληξε σε τραγωδία.

Ο πλούσιος νεαρός Βρετανός, ονομάζεται Jack Fenton. Ήταν φοιτητής του πανεπιστημίου Oxford Brookes και πήγαινε στο οικοτροφείο Sutton Valence. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο ιδιωτικό ελικοδρόμιο στα περίχωρα της Αθήνας, αλλά το θύμα πιστεύεται ότι σκοτώθηκε σχεδόν ακαριαία από τον έλικα υψηλής ταχύτητας.

Ο πατέρας του Jack, Miguel, είναι επικεφαλής του μάρκετινγκ, των πωλήσεων και των δημοσίων σχέσεων στο The Hop Farm, ένα εξοχικό πάρκο 400 στρεμμάτων και πόλο έλξης επισκεπτών στο Beltring, κοντά στο Tonbridge του Κεντ.

Η Sun ανέφερε ότι οι επιβαίνοντες είναι μέλη του βρετανικού jet set και οι γονείς του θύματος είναι εξαιρετικά πλούσιοι. Το ίδιο αναφέρει και η Dailymail.

“Πηγές είπαν ότι το ταξίδι των 115 μιλίων με δύο ελικόπτερα από τις διακοπές τους στη Μύκονο πλήρωσαν 17.700 ευρώ (15.000 βρετανικές λίρες). Και οι λιμουζίνες ήταν σε ετοιμότητα στο ελικοδρόμιο στα Σπάτα για να τους μεταφέρουν κατευθείαν σε ένα «οικογενειακό ιδιωτικό τζετ» που περίμενε να τους μεταφέρει από το διεθνές αεροδρόμιο της ελληνικής πρωτεύουσας πίσω στην Βρετανία” αναφέρει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας.

Όπως αναφέρει η Sun, ο νεαρός παραθεριστής αποβιβάστηκε από το μαύρο Bell 407 – αγνοώντας ότι ο έλικας περιστρεφόταν ακόμα. Ο αδελφός του και ο πιλότος, τρομοκρατημένοι είδαν τον 21χρονο να πέφτει νεκρός καθώς ο έλικας τον σκότωσε ακαριαία.

Ο σοκαρισμένος πιλότος του πρώτου ελικοπτέρου φέρεται να ενημέρωσε μέσω ασυρμάτου τον συνάδελφό του στο δεύτερο ελικόπτερο για να σημάνει συναγερμό. Ο πιλότος του δεύτερου ελικοπτέρου έκανε εκτροπή χωρίς να προσγειωθεί στα Σπάτα για να γλιτώσει τους γονείς από το να δουν τον 21χρονο.

Μια πηγή είπε στη Sun “Ο πιλότος είδε τι είχε συμβεί και αποφάσισε να γλιτώσει τους γονείς από το θέαμα του γιου τους – ήταν φρικτό”.

Διαβάστε ακόμη:

Αρτέμιδα-Αεροδρόμιο: Μία ώρα σταματημένος, για μια απόσταση 5 λεπτών! Έλεος

Τραγωδία στα Σπάτα! 21χρονος έγινε… κομμάτια από έλικα ελικοπτέρου

“Τραγική η κατάσταση στους δρόμους σε Μαρκόπουλο & Πόρτο Ράφτη! Είναι θαύμα που δεν θρηνούμε θύματα κάθε μέρα”

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *