19/04/2024 5:25 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Οργή στο Λαύριο για τη Ζανέτ Τσίπρα! Τι συνέβη; Η επιστολή διαμαρτυρίας

Η συγκεκριμένη κίνηση είχε ως αποτέλεσμα την διαμαρτυρία 59 μελών της Ο.Μ. Λαυρίου


Μεγάλη αναστάτωση φαίνεται ότι προκάλεσε στον ΣΥΡΙΖΑ η Ζανέτ Τσίπρα. Σύμφωνα με το politicalbank.gr, η αδελφή του προέδρου του κόμματος, ζητά όχι την εκλογή, αλλά τον διορισμό συγκεκριμένων μελών στο συντονιστικό της οργάνωσης του Λαυρίου, μεταξύ των οποίων τον εαυτό της!

Μετά την παραίτηση μελών της Οργάνωσης, η Ζανέτ Τσίπρα, Συντονίστρια της Ν.Ε. Ανατολικής Αττικής, προχώρησε στην «αντικαταστατική, αντιδημοκρατική απόφαση (18/7/2022) του Συντονιστικού της Ν.Ε. για διορισμό μελών του (σ. Ζ. Τσίπρα, Χ. Πετράκο, Δ. Μάστορα, Λ. Μπεχράκη, Γ. Παπαμάρκου, Β. Τριανταφύλλου) στη Σ.Ε. της Ο.Μ. Λαυρίου», σύμφωνα με τις διαμαρτυρίες μελών.

Ειδικότερα, η συγκεκριμένη κίνηση της κ. Τσίπρα είχε ως αποτέλεσμα την διαμαρτυρία 59 μελών της Ο.Μ. Λαυρίου, που απέστειλαν επιστολή προς την Ζανέτ Τσίπρα, την ηγεσία του κόμματος, καθώς και στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική, με τίτλο «ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».

«Δεν είναι δυνατόν»

Στην εισαγωγή της επιστολής αναφέρεται: «Τη ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΜΕΛΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΕΞΟΔΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΕΣ για να απαλλαγεί η χώρα μας από την ιδιοτελή κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη και τα δεινά που επισώρευσε στην ελληνική κοινωνία και στους Έλληνες εργαζόμενους που επικαλούμαστε – και ορθά –δεν είναι δυνατόν να την καταργεί η παραπάνω απόφαση του Συντονιστικού της Ν.Ε. στο εσωκομματικό επίπεδο με τον διορισμό μελών του στη Σ.Ε. της Ο.Μ. Λαυρίου αντί ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ Σ.Ε. Αυτό άλλωστε προβλέπει και το Καταστατικό του Κόμματος, το οποίο δεν το ψηφίσαμε για να το καταργεί με διορισμούς το Συντονιστικό της Ν.Ε.».

«Λάθος της»

Στη συνέχεια της επιστολής των 59 μελών της Οργάνωσης Λαυρίου, γίνεται αναφορά στο ρόλο της Ζανέτ Τσίπρα:

«Τα παλαιά μέλη του Ο.Μ. Λαυρίου, Δ. Κάϊλας, Α. Μώρογλου, Σ. Λάππας, Γ. Βιδάλης, πήραν την πρωτοβουλία να ενημερώσουν τα μέλη της Ο.Μ. Λαυρίου για όλα τα παραπάνω στις 20/7/2022, παρευρέθηκαν 30 μέλη από τα πάντοτε ενεργά, παρά το μήνυμα-διαταγή της σ. Ζ. Τσίπρα (20/7/2022) να μην προσκληθούν τα μέλη της Ο.Μ., πράξη που τη θεωρούμε λάθος της».

Διαβάστε ακόμη:

Αρτέμιδα-Αεροδρόμιο: Μία ώρα σταματημένος, για μια απόσταση 5 λεπτών! Έλεος

Τραγωδία στα Σπάτα! 21χρονος έγινε… κομμάτια από έλικα ελικοπτέρου

“Τραγική η κατάσταση στους δρόμους σε Μαρκόπουλο & Πόρτο Ράφτη! Είναι θαύμα που δεν θρηνούμε θύματα κάθε μέρα”

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *