16/04/2024 10:07 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Είναι αλήθεια; Υπουργός έκανε προεκλογική εκδήλωση ενώ η Αττική καιγόταν

Πραγματοποίησε κανονικά την προεκλογική εκδήλωση που είχε προγραμματίσει για την Πέμπτη σε πολυτελή και ακριβό χώρο στην Παιανία


Δεν το υιοθετούμε, όμως το δημοσίευμα του www.dimokratia.gr έχει προκαλέσει θόρυβο και συζητιέται στα πέριξ. Το συγκεκριμένο κείμενο αναφέρει πως Υπουργός έκανε προεκλογική εκδήλωση την ώρα που οι φωτιές έκαιγαν τη μισή Ελλάδα.

Ακολουθεί το δημοσίευμα του Ανδρ. Καψαμπέλη…

Την ώρα που ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης ανέβαλε λόγω των πυρκαγιών, όπως είπαν οι συνεργάτες του, την αρχικά προγραμματισμένη για την Τετάρτη επίσκεψή του στην Δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο -πραγματοποιώντας την τελικά την Παρασκευή- ένας από τους καθ’ ύλην αρμόδιους υπουργούς προτίμησε να μη χαλάσει το προεκλογικό του πρόγραμμα…

Ο λόγος για τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα ο οποίος μαζί με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής Χρήστο Στυλιανίδη αποτελούν το κυβερνητικό δίδυμο που είναι επιφορτισμένο με την ευθύνη πρόληψης και αντιμετώπισης των φυσικών καταστροφών.

Ο κ. Πέτσας έχει και την αρμοδιότητα κατανομής των πόρων στους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης για την πυροπροστασία. Έχει όμως εδώ και λίγο καιρό επισήμως και την ιδιότητα του …πολιτευτή της Ανατολικής Αττικής.

Ενώ λοιπόν από το απόγευμα της Τρίτης άρχισε να μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στο Νταού Πεντέλης, τα μέτωπα να εξαπλώνονται γρήγορα σε Παλλήνη, Ανθούσα, Πεντέλη, Ντράφι και Γέρακα και κατά τα δύο επόμενα 24ωρα οι πύρινες φλόγες να απειλούν εκτός από τα επικίνδυνα για αναζωπύρωση σημεία της Αττικής και άλλες περιοχές ανά τη χώρα, ο κ. Πέτσας πραγματοποίησε κανονικά την προεκλογική εκδήλωση που είχε προγραμματίσει για την Πέμπτη σε πολυτελή και ακριβό χώρο στην Παιανία.

Μάλιστα στην προεκλογική συγκέντρωση του υπουργού -την ώρα που ο αττικός ουρανός ήταν ακόμη μαυρισμένος από τους καπνούς και οι κάτοικοι προσπαθούσαν να πνίξουν την οργή και την απόγνωσή τους για την καταστροφή- έδωσαν το παρών εν είδει “κομματάρχη” του κ. Πέτσα και άλλα κυβερνητικά στελέχη όπως ο άρτι τοποθετηθείς ως νέος πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένων Απ. Παπαποστόλου.

Ανδρέας Καψαμπέλης / www.dimokratia.gr

Διαβάστε ακόμη:

Αρτέμιδα-Αεροδρόμιο: Μία ώρα σταματημένος, για μια απόσταση 5 λεπτών! Έλεος

Τραγωδία στα Σπάτα! 21χρονος έγινε… κομμάτια από έλικα ελικοπτέρου

“Τραγική η κατάσταση στους δρόμους σε Μαρκόπουλο & Πόρτο Ράφτη! Είναι θαύμα που δεν θρηνούμε θύματα κάθε μέρα”

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *