29/03/2024 4:25 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πάνω από 200 εκατ. ευρώ επένδυση στα πρώην κτήματα Καμπά στην Παλλήνη – Πότε μπαίνουν οι μπουλντόζες

H ολοκλήρωση των έργων, που περιλαμβάνουν κτίρια γραφείων, μουσείο, εστίαση, mall, ένα μικρό ξενοδοχείο 40 κλινών και χώρους πολιτισμού, προβλέπεται το 2026


Πάνω από 200 εκατ. ευρώ θα κοστίσει το έργο της επένδυσης που θα γίνει στα πρώην κτήματα Καμπά στην Παλλήνη. Οι μπουλντόζες αναμένεται να πιάσουν δουλειά το πρώτο εξάμηνο του 2023!

Το πρώτο εξάμηνο του επόμενου χρόνου, κατά τα λεγόμενα της διοίκησης, θα μπουν οι μπουλντόζες και στο μεγάλο σχεδιαζόμενο έργο της εταιρείας Reds, το Cambas Project, άνω των 200 εκατ. ευρώ, στα πρώην κτήματα Καμπά στην Παλλήνη.

Σύμφωνα με τον Ot.gr, η ολοκλήρωση των έργων στα κτήματα Καμπά, που περιλαμβάνουν κτίρια γραφείων, μουσείο, εστίαση, mall, ένα μικρό ξενοδοχείο 40 κλινών και χώρους πολιτισμού, προβλέπεται το 2026.

Το Smart Park στα Σπάτα

Παράλληλα, η θυγατρική εταιρεία ακινήτων της Ελλάκτωρ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Εθνική Τράπεζα και την Τράπεζα Πειραιώς για την αναχρηματοδότηση του δανεισμού της. Πρόκειται για δάνεια ύψους 36 εκατ. ευρώ.

Στόχος της διαπραγμάτευσης είναι να επιτευχθούν καλύτερα επιτόκια και μεγαλύτερη διάρκεια αποπληρωμής. Στο ίδιο πλαίσιο συζητείται και η επέκταση του δανεισμού της προκειμένου να χρηματοδοτηθούν οι αναπτύξεις της εταιρείας.

Το SmartPark στα Σπάτα συνολικής επιφάνειας 53.000 τ.μ., που αυτή τη στιγμή είναι η κύρια πηγή εσόδων της Reds, σήμερα είναι μισθωμένο κατά 98% και εντός του έτους θα φθάσει το 100%.

Η Reds εξετάζει την αγορά όμορων οικοπέδων και σχεδιάζει συμπληρωματικές αποδοτικές δράσεις που θα αυξήσουν και την επισκεψιμότητα του εμπορικού πάρκου.

Διαβάστε ακόμη:

Αρτέμιδα-Αεροδρόμιο: Μία ώρα σταματημένος, για μια απόσταση 5 λεπτών! Έλεος

Τραγωδία στα Σπάτα! 21χρονος έγινε… κομμάτια από έλικα ελικοπτέρου

“Τραγική η κατάσταση στους δρόμους σε Μαρκόπουλο & Πόρτο Ράφτη! Είναι θαύμα που δεν θρηνούμε θύματα κάθε μέρα”

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *