28/03/2024 7:53 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ρέμος-Πηλαδάκης Νο 5! Μισό εκατομμύριο ζητάνε τώρα για το οικόπεδο στο Κορωπί

Για τις 23 Σεπτεμβρίου προγραμματίστηκε ο πέμπτος κατά σειρά πλειστηριασμός με περαιτέρω έκπτωση στην τιμή εκκίνησης


Ρέμος-Πηλαδάκης επεισόδιο Νο 5! Τον Σεπτέμβριο (23 του μηνός) είναι να γίνει ο επόμενος πλειστηριασμός για το οικόπεδο στο Κορωπί του τραγουδιστή και του επιχειρηματία. Αυτή τη φορά ζητάνε μισό εκατομμύριο περίπου

Αν θυμάστε, ο πρώτος πλειστηριασμός, με επισπεύδουσα την Τράπεζα Πειραιώς και τιμή εκκίνησης 792.000 ευρώ, είχε προγραμματιστεί για τις 21 Ιανουαρίου 2022, ο δεύτερος έγινε στις 9 Μαρτίου και ο τρίτος στις 15 Ιουνίου, αλλά όλοι κατέληξαν άγονοι.

Στη συνέχεια, στις 20 Ιουλίου έγινε μια ακόμη προσπάθεια με την τιμή εκκίνησης να έχει μειωθεί κατά 20%, στις 633.600 ευρώ.

Δεδομένου ότι και αυτή απέβη άκαρπη, ο νέος πλειστηριασμός γίνεται με περαιτέρω έκπτωση στην τιμή εκκίνησης «ίση προς το 65% της αρχικώς ορισθείσας», όπως αναφέρεται, δηλαδή στις 514.800 ευρώ.

Πρόκειται για το 30% εξ αδιαιρέτου της πλήρους κυριότητας αδόμητου αγροτεμαχίου 22,4 στρεμμάτων της εταιρείας “R.& P. Real Estate Investments”.

Το οικόπεδο που βρίσκεται στο Δήμο Κρωπίας Αττικής, στη θέση «ΤΖΙΜΑ ΠΡΟΦΑΡΤΑ ΜΑΝΤΡΑ ΤΣΕΒΑΛ» επί της οδού Ηφαίστου, είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, εκτός του εγκεκριμένου σχεδίου και εντός βιομηχανικής ζώνης και δεν είναι υπόχρεο εισφοράς σε γη και χρήμα.

Με βάση τα στοιχεία της έκθεσης, κατά το παρελθόν είχε εκδοθεί άδεια οικοδόμησης για ανέγερση τριώροφου κτιρίου η οποία όμως ποτέ δεν υλοποιήθηκε.

Το οικόπεδο, το οποίο είναι επικλινές σε διάφορα σημεία του και έχει διάσπαρτα δέντρα (αγριελιές, θάμνοι, ελιές κ.α.), αποκτήθηκε από την εταιρεία τον Δεκέμβριο του 2008 και βαρύνεται με προσημείωση υποθήκης υπέρ της Τράπεζας Πειραιώς, ύψους 2,3 εκατ. ευρώ, από τις 7 Ιουλίου 2009. Η αναγκαστική κατάσχεση έγινε στις 14 Ιουνίου 2021 για 200.000 ευρώ που είναι μέρος της συνολικής απαίτησης.

Σύμφωνα με την έκθεση εκτίμησης, η αγοραία αξία του όλου αγροτεμαχίου υπολογίστηκε στα 2.933.000 ευρώ και για το 30% στις 792.000 ευρώ, που ήταν και η αρχική τιμή πρώτης προσφοράς.

Η εταιρεία “R.& P. Real Estate Investments” (Ρ.&Π. Επενδύσεις Ακινήτων Α.Ε.), η επωνυμία της οποίας προέρχεται από τα αρχικά των ονομάτων των μετόχων της, ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2005, εδρεύει στη Γλυφάδα και διοικείται από τριμελές Δ.Σ., με Πρόεδρο τον Αντώνη Πασχαλίδη (όπως είναι το πραγματικό επώνυμο του Αντώνη Ρέμου) και Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον Κωνσταντίνο Πηλαδάκη. Υπενθυμίζεται ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής και ο επιχειρηματίας συνδέονται με στενή φιλία ενώ είναι και κουμπάροι.

Διαβάστε ακόμη:

Αρτέμιδα-Αεροδρόμιο: Μία ώρα σταματημένος, για μια απόσταση 5 λεπτών! Έλεος

Τραγωδία στα Σπάτα! 21χρονος έγινε… κομμάτια από έλικα ελικοπτέρου

“Τραγική η κατάσταση στους δρόμους σε Μαρκόπουλο & Πόρτο Ράφτη! Είναι θαύμα που δεν θρηνούμε θύματα κάθε μέρα”

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *