26/04/2024 12:37 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έκλεψαν τον δικηγόρο Γιάννη Μαρακάκη στη Βούλα

Διέρρηξαν το αυτοκίνητό του και έκλεψαν την τσάντα του με χρήματα και πολύτιμα έγγραφα έξω από την είσοδο της Ά πλαζ Βούλας


Στο κρανίο τα χει πάρει ο γνωστός δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης με το που διαπίστωσε ότι κάποιοι είχαν διαρρήξει το αυτοκίνητό του στη Νούλα και του πήραν πολύτιμα έγγραφα και χρήματα. Προσφέρει αμοιβή σε όποιον του επιστρέψει την τσάντα…

Σε πανικό βρίσκεται ο γνωστός δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης καθώς έπεσε θύμα κλοπής χθες το βράδυ, κλέβοντάς του την τσάντα μέσα από την αυτοκίνητό του. Τη δυσάρεστη αυτή είδηση γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό ο ίδιος.

Ο γνωστός ποινικολόγος προσφέρει χρηματική αμοιβή σε όποιον του την επιστρέψει πίσω ,καθώς η συγκεκριμένα τσάντα έχει ιδιαίτερη αξία για τον ίδιο. Σοβαρή ζημιά και στο αυτοκίνητό του.
Ακολουθεί η ανάρτησή του:

«Εχθές το βράδυ (Τρίτη 26.7) κάποιοι ποντικοί διέρρηξαν το αυτοκίνητο μου και έκλεψαν αυτή την τσάντα έξω από την είσοδο της Ά πλαζ Βούλας. Σε αυτόν τον σάκο πλάτης είχα πολλά προσωπικά αντικείμενα και χρήματα. Η τσάντα όμως έχει μεγάλη αξία για εμένα. Αυτοί που με έκλεψαν έκαναν πολύ σοβαρή ζημιά στο αυτοκίνητο μου. Ας κρατήσουν και τα χρήματα. Ήταν τυχεροί χτες. Δίνω λοιπόν γενναιόδωρη αμοιβή σε όποιον μου φέρει την τσάντα. Και τα διπλάσια σε όποιον μου δείξει τους ποντικούς που το έκαναν…το εννοώ. Αναμένω», έγραψε στο facebook.

Διαβάστε ακόμη:

Αρτέμιδα-Αεροδρόμιο: Μία ώρα σταματημένος, για μια απόσταση 5 λεπτών! Έλεος

Τραγωδία στα Σπάτα! 21χρονος έγινε… κομμάτια από έλικα ελικοπτέρου

Πάνω από 200 εκατ. ευρώ επένδυση στα πρώην κτήματα Καμπά στην Παλλήνη – Πότε μπαίνουν οι μπουλντόζες

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *