26/09/2022 10:15 μμ

Η βίλα των… φαντασμάτων στο Πικέρμι! Μύθος ή πραγματικότητα; (βίντεο)

"Ξαφνικά το σπίτι άρχισε να τραντάζεται, ενώ ακούγαμε κάποιους περίεργους ήχους. Μετά ακούσαμε ουρλιαχτά και κάτι να σέρνεται σε όλο το σπίτι"


Στοιχειωμένος πύργος, φαντάσματα, και μια συγκλονιστική μαρτυρία γνωστού τραγουδιστή. Η ιστορία της βίλας Καλλέργη στο Πικέρμι έχει τέτοιο παρελθόν που κάποτε πρέπει να γίνει ταινία!!!

Αυτός ο στοιχειωμένος πύργος είναι στο Πικέρμι! Είναι γεμάτος φαντάσματα! Άλλο ένα κτίριο δεμένο με θρύλους που αγγίζουν τα όρια του παραφυσικού.

Σε αυτό το οίκημα, λέγεται ότι ο Περικλής Καλλέργης που ήταν επιστάτης στο κτήμα Σκουζέ που περιέβαλε το αρχοντικό, σκότωσε τυφλωμένος από ζήλια τη γυναίκα του και ύστερα αυτοκτόνησε.

Η ψυχή της βγαίνει τα βράδια και περιφέρεται για να βρει λύτρωση στα άδεια δωμάτια. Κάποιοι περαστικοί μάλιστα λένε πως όταν πέφτει η νύχτα ακούγονται φωνές και ουρλιαχτά. Κάποιοι άλλοι λένε πως ακούνε μια γυναίκα να εκλιπαρεί για κάτι. Δεν μπορούν να προσδιορίσουν τι ακριβώς, αφού μετά – λένε – η φωνή αλλάζει και γίνεται αποκρουστική στα αυτιά τους.

Αυτός ο στοιχειωμένος πύργος είναι στο Πικέρμι! Είναι γεμάτος φαντάσματα!

Η μαρτυρία γνωστού τραγουδιστή 

Μάρτυς των παραφυσικών φαινομένων της βίλας Καλλέργη φαίνεται να είναι ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Γερολυμάτος.

«Ήταν το 1970. Ήμουν ένας πιτσιρικάς που μόλις είχε τελειώσει το Γυμνάσιο και μαζί με άλλους πέντε φίλους μου είχαμε φτιάξει ένα γκρουπ και παίζαμε μουσική. Κάποιος από την παρέα είχε ακούσει για το στοιχειωμένο σπίτι στο Πικέρμι, για τη βίλα Καλλέργη.

Στην αρχή γελάσαμε γιατί κανείς μας δεν πίστευε σε ιστορίες φαντασμάτων.
Αποφασίσαμε, λοιπόν, για να αποδείξουμε ότι όλα αυτά ήταν απλά αποκυήματα της φαντασίας, να το επισκεφθούμε. Και πήγαμε», δήλωσε ο τραγουδιστής, συμπληρώνοντας ότι από τότε άλλαξε η ζωή του!

«Μόλις φθάσαμε στο σπίτι και μπήκαμε μέσα, μας κόπηκαν τα πόδια. Ξαφνικά το σπίτι άρχισε να τραντάζεται, ενώ ακούγαμε κάποιους περίεργους ήχους. Μετά ακούσαμε ουρλιαχτά και κάτι να σέρνεται σε όλο το σπίτι. Τρελαθήκαμε. Το βάλαμε στα πόδια» και συνέχισε: «Φοβηθήκαμε. Αυτό που όλοι έχουμε δει σε ταινίες τρόμου, συμβαίνει σε αυτό το σπίτι».

Μερικά χρόνια αργότερα, μάλιστα, αποκάλυψε ότι απευθύνθηκε σε φίλο του παραψυχολόγο, προκειμένου να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει στη «βίλα Καλλέργη».

«Πήγαμε μαζί. Εγώ, όμως, δεν άντεχα να μπω. Έμεινα απέξω και τον περίμενα. Όταν βγήκε, μου είπε ότι έχω δίκιο. Μου ανέφερε ότι όντως στο σπίτι βρίσκονται εγκλωβισμένα πνεύματα, τα οποία πρέπει να ελευθερωθούν.

Όμως, όπως μου εξήγησε, αυτό είναι δύσκολο, καθώς ελάχιστοι στην Ελλάδα μπορούν να τα βοηθήσουν να βρουν το δρόμο τους. Να ελευθερωθούν» εξομολογήθηκε στην εφημερίδα «News»: «Αυτό που έζησα δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Μάλιστα, από τότε διαβάζω συνέχεια για το τι ακριβώς συμβαίνει με το σπίτι στο Πικέρμι, αλλά και βιβλία παραφυσικά για να μπορέσω να κατανοήσω τι συμβαίνει με τα εγκλωβισμένα πνεύματα. Πλέον πιστεύω στην ύπαρξή τους.

Δεν πρόκειται για μύθους, θρύλους, φαντασία. Συμβαίνει στην πραγματικότητα».

Διαβάστε ακόμη:

Σπάτα: Πού είναι το χωριό “Διαφάνι” που έγιναν τα γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες;

Προσοχή!!! Σ αυτές τις παραλίες απαγορεύεται το κολύμπι σε Ραφήνα, Ν. Μάκρη, Μαραθώνα, Λαύριο

Πάνω από 200 εκατ. ευρώ επένδυση στα πρώην κτήματα Καμπά στην Παλλήνη – Πότε μπαίνουν οι μπουλντόζες

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Η βίλα των… φαντασμάτων στο Πικέρμι! Μύθος ή πραγματικότητα; (βίντεο)

"Ξαφνικά το σπίτι άρχισε να τραντάζεται, ενώ ακούγαμε κάποιους περίεργους ήχους. Μετά ακούσαμε ουρλιαχτά και κάτι να σέρνεται σε όλο το σπίτι"

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.