29/03/2024 1:30 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Μία και μοναδική ισχυρή ομάδα στο Κορωπί”

Η δημοτική αρχή και προσωπικά ως δήμαρχος, διαχρονικά έχουμε στηρίξει τον υγιή αθλητισμό και την ομοψυχία των σωματείων της πόλης μας


Στην πόλη του Κορωπίου την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκαν σε ερασιτεχνικές κατηγορίες τρεις (3) ποδοσφαιρικές ομάδες. Εξ αυτών οι δυο, δηλαδή ο ΑΟΚ και η ΔΟΞΑ είναι αιώνια σωματεία, και το τρίτο ο νεοσυσταθείς ΠΑΟΚ με συγκεκριμένο σκοπό και περιορισμένη διάρκεια ώστε να συγχωνευθεί με τον ΑΟΚ εξασφαλίζοντας την δημοτική χρηματοδότησή του, την οποία τούτος είχε απωλέσει προ πολλού.

Ο προβληματισμός του φίλαθλου ποδοσφαιρικού κόσμου της πόλης μας, ήταν και είναι γιατί να υπάρχουν τρείς ομάδες αντί μιάς , πράγμα το οποίο απασχόλησε και την δημοτική αρχή.

Σε αυτό το πάνδημο αίτημα των κατοίκων ασχοληθήκαμε τους δυο τελευταίους μήνες για την επίτευξη όχι μόνο της συγχώνευσης των δυο ομάδων (ΑΟΚ και ΠΑΟΚ) αλλά της συνένωσης και των τριών ποδοσφαιρικών ομάδων, (δηλ ΑΟΚ, ΔΟΞΑ και ΠΑΟΚ).

Πρωτίστως, απευθύνθηκα και ανέθεσα με ατομική μου επιβάρυνση σε εξειδικευμένο έγκριτο περί τα ποδοσφαιρικά δικηγόρο την υπόθεση. Στη συνέχεια απευθυνθήκαμε σε επιχειρήσεις και επιχειρηματίες της περιοχής για να εξασφαλισθεί η χρηματοδότηση της πολυπόθητης μιάς και μόνον ομάδας μέσω χορηγιών. Ανταποκρίθηκαν ικανοποιητικά μάλιστα αρκετοί, πάντα με το όραμα της μιας ομάδας και φυσικά με την προσωπική μου εγγύηση ως Δημάρχου.

Φυσικά στο νέο προκύπτον διοικητικό συμβούλιο, αφού θα ακολουθούνταν οι νόμιμες διαδικασίες αρχαιρεσιών, θα συμμετείχαν ισότιμα και τα τρία σωματεία. Για τούτο και προτάθηκαν διάφορα πρόσωπα για την θέση του προέδρου ,ως κοινής αποδοχής. Πρόσωπα αποδεκτά από τους ποδοσφαιρόφιλους, τα οποία όμως δεν απεδέχθησαν να αναλάβουν υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που έθεταν τα σωματεία.

Τελικά ο στόχος δεν επετεύχθη για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Θεωρούμε ότι ο χρόνος που διαθέσαμε, αυτό το τελευταίο δίμηνο να εμπνεύσουμε και υλοποιήσουμε την ενότητα των ομάδων, ως απαίτηση των φιλάθλων της πόλης, εξασφαλίζοντας με νόμιμες διαδικασίες αρχαιρεσιών και χορηγιών την πορεία μιας ομάδας, δεν πήγε χαμένος.

Απλά απογοητεύθηκαν και οι χορηγοί από την μη υλοποίηση του οράματος της μιας ομάδας με συνέπεια την επίπτωση ως προς τις χορηγίες που θα έδιναν.

Πιστεύουμε αυτό το όραμα να ωριμάσει και στο τέλος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου να γίνει πραγματικότητα, ώστε να υπάρξει μια ισχυρή και αναγνωρίσιμη μοναδική ομάδα, στο αγωνιστικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον και φυσικά παραμερίζοντας τις προσωπικές φιλοδοξίες και εγωισμούς όλων.

Η δημοτική αρχή και προσωπικά ως δήμαρχος, διαχρονικά έχουμε στηρίξει τον υγιή αθλητισμό και την ομοψυχία των σωματείων της πόλης μας. Αυτό αποδεικνύουμε συνεχώς καί αυτό θα πράξουμε στο μέλλον.

Διαβάστε ακόμη:

Σπάτα: Πού είναι το χωριό “Διαφάνι” που έγιναν τα γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες;

Προσοχή!!! Σ αυτές τις παραλίες απαγορεύεται το κολύμπι σε Ραφήνα, Ν. Μάκρη, Μαραθώνα, Λαύριο

Πάνω από 200 εκατ. ευρώ επένδυση στα πρώην κτήματα Καμπά στην Παλλήνη – Πότε μπαίνουν οι μπουλντόζες

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *