19/04/2024 8:34 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πεντάχρονος μαθαίνει μόνος του μαντολίνο και ξετρελαίνει το TikTok

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Κουριδάκη από την Κρήτη


Το μαντολίνο είναι από τα όργανα που προτιμούν τα μικρά παιδιά στην Κρήτη. Ο πεντάχρονος Κωνσταντίνος παίζει από τα τρία του χρόνια.

Πρόκειται για τον μόλις πέντε ετών Κωνσταντίνο Κουριδάκη από την Κρήτη που αγαπάει το μαντολίνο και φαίνεται, ενώ έχει γίνει viral στο TikTok.

Ο μικρός έχει καταγωγή από τη Μεσαρά, μια περιοχή με σπουδαία παράδοση στο μαντολίνο, και ξεσηκώνει τη δημοφιλή πλατφόρμα χάρη στα βίντεο που έχουν αναρτηθεί με τον ίδιο πρωταγωνιστή.

@maria_vergtaki.95 #mybrotherkonstantinos #cretanmusic💎 ♬ πρωτότυπος ήχος – Μαρία Βεργετάκη

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο 5χρονος Ηρακλειώτης… καλλιτέχνης «μαγεύει» με τις ικανότητες του, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από τα τρία του χρόνια προσπαθεί μόνος του να μάθει μαντολίνο, ξοδεύει ατελείωτες ώρες στο YouTube ακούγοντας μουσική, ενώ κατάγεται από μουσική οικογένεια.

Ο πατέρας του, Σταύρος και η μητέρα του, Ειρήνη, είναι φυσικά ιδιαίτερα υπερήφανοι για τον απολαυστικό μπόμπιρα, ενώ οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων δίνουν θερμά συγχαρητήρια στην οικογένεια που μεγαλώνει το παιδί μέσα στην κρητική παράδοση και του εύχονται να πραγματοποιήσει τα όνειρα του στη μουσική και όχι μόνο.

Διαβάστε ακόμη:

Πέθανε μέσα στο πλοίο: Μάταια τον περίμεναν στη Ραφήνα!!!

Λαύριο! Τον πρόδωσε η καρδιά του πάνω στο πλοίο

Έρχεται ο Προαστιακός που θα συνδέεται με τα λιμάνια Ραφήνας και Λαυρίου

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *