08/12/2023 12:18 πμ

Η σύζυγος του δολοφονηθέντα Γιώργου Καραϊβάζ ξεσπά: “Που να βρει χρόνο ο κ. Υπουργός για εμάς”

Προτιμά να παρευρεθεί σε δεξίωση για να κάνει δημόσιες σχέσεις, παρά να συναντήσει την κ. Καραϊβάζ, η οποία, του έχει ζητήσει πολλές φορές να συναντηθούν


Ταχωσε η σύζυγος του δολοφονηθέντα Γιώργου Καραϊβάζ στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο με αφορμή την παρουσία του σε δεξίωση αστυνομικού στο Γκολφ της Γλυφάδας. Η χήρα του αστυνομικού ρεπόρτερ αναφέρει: “Που να βρει χρόνο ο κ. Υπουργός για εμάς…”!

Η κ. Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ, συνόδευσε την ανάρτηση που έκανε με ένα δημοσίευμα από την εφημερίδα «Τα Νέα», το οποίο γνωστοποιεί ότι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη πήγε σε μεγάλη δεξίωση που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικό στο Γκολφ της Γλυφάδας.

Αρχικά, πολλά είναι τα ερωτήματα που γεννά μια δεξίωση στο Γκολφ της Γλυφάδας από τον «αστυνομικό» Λεωνίδα Λεωτσάκο και τιμώμενο πρόσωπο τον προϊστάμενό του, υπουργό, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Είναι εφικτό ένας Έλληνας αστυνομικός με τον μισθό του να ενοικιάσει το υπερπολυτελές «Γκολφ» της Γλυφάδας και να δεξιωθεί σε αυτό έναν Υπουργό της Ελληνικής Κυβέρνησης;

Πέρα όμως από το παραπάνω ερώτημα, η επιλογή του κ. Θεοδωρικάκου να παρευρεθεί σε δεξίωση και να μην συναντήσει την γυναίκα του δημοσιογράφου Καραϊβάζ που δολοφονήθηκε, είναι ενδεικτική των πολιτικών προτεραιοτήτων που θέτει ο Υπουργός.

Ο ίδιος, δηλαδή, προτιμά να παρευρεθεί σε μια μεγάλη δεξίωση για να κάνει δημόσιες σχέσεις, παρά να συναντήσει την κ. Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ, η οποία, μάλιστα, του έχει ζητήσει πολλές φορές να συναντηθούν.

Ολόκληρη η ανάρτησή της κ. Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ:

Διαβάστε ακόμη:

Πέθανε μέσα στο πλοίο: Μάταια τον περίμεναν στη Ραφήνα!!!

Λαύριο! Τον πρόδωσε η καρδιά του πάνω στο πλοίο

Έρχεται ο Προαστιακός που θα συνδέεται με τα λιμάνια Ραφήνας και Λαυρίου

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *