28/03/2024 10:31 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κηπουρός και με μποστάνι στην Παιανία η Μπέσσυ Μάλφα

Η κηπουρική είναι τρόπος χαλάρωσης και ψυχοθεραπείας για την ηθοποιό


Όταν δεν ασχολείται με τις δουλειές του σπιτιού, τον σύζυγό της Γεράσιμο Σκιαδαρέση, τα παιδιά της και την υποκριτική, η Μπέσσυ Μάλφα έχει μια αγαπημένη συνήθεια: Την κηπουρική κι ως ερασιτέχνης κηπουρός που είναι θέλει να περιποιείται τον κήπο και το μποστάνι της στο σπίτι της στην Παιανία.

Τα Σαββατοκύριακα η Μπέσσυ ασχολείται με την φροντίδα του υπέροχου λαχανόκηπού της. Η κηπουρική είναι τρόπος χαλάρωσης και ψυχοθεραπείας για την ηθοποιό. Μόλις βρει ελεύθερο χρόνο αμέσως καταπιάνεται με τον υπέροχο κήπο αλλά και το μποστάνι που έχει στο σπίτι της στην Παιανία.

Η Μπέσσυ Μάλφα για να το ξέρετε είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους, στιγμές από την καθημερινότητά της, τα επαγγελματικά της, αλλά και την οικογένεια της. Οπότε κάντε ένα follow και θα βλέπετε τις δραστηριότητές της.

Βιογραφικά στοιχεία

Η μητέρα της, Όλγα Μάλφα, ήταν ζωγράφος, απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών Βακαλό, ενώ ο πατέρας της, Γιάννης Βασιλόπουλος, ανήκε στο Πολεμικό Ναυτικό. Έχει έναν αδερφό, τον Γιώργο Βασιλόπουλο.

Η Μπέσσυ Μάλφα αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή “Άγιος Ιωσήφ” (Saint Joseph). Σπούδασε θέατρο στη σχολή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, χορό στην Κρατική Ορχηστική Σχολή Χορού και κλασικό τραγούδι στο Ωδείο Αθηνών.

Για την επαγγελματική της πορεία προτίμησε να χρησιμοποιήσει το επίθετο της μητέρας της και αυτό διότι όταν ήταν στο Θέατρο Τέχνης δούλευε ταυτόχρονα και ως χορεύτρια-τραγουδίστρια, ενώ δεν επιτρεπόταν.[2] Έχει συμμετάσχει σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, ταινίες και θεατρικές παραστάσεις.

Προσωπική ζωή

Από το 1997 είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Γεράσιμο Σκιαδαρέση, ενώ κουμπάροι τους είναι οι ηθοποιοί Λήδα Ματσάγγου, Στέλιος Μάινας και Γιώργος Στριφτάρης. Με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση γνωρίστηκε στο σίριαλ «Πανδοχείο βρικολάκων» της ΕΤ1, το 1994.  Έχουν τρία παιδιά, τις δίδυμες κόρες, Όλγα (το όνομα της μητέρας της Μπέσσυς) και Νίκη (το όνομα της μητέρας του Γεράσιμου) και ένα γιο, τον Γιάγγο (Ιωάννης Άγγελος, από τον ήρωα του βιβλίου του Μίκα Βαλτάρη “Ο Μαύρος Άγγελος”).

Διαβάστε ακόμη:

Πέθανε μέσα στο πλοίο: Μάταια τον περίμεναν στη Ραφήνα!!!

Λαύριο! Τον πρόδωσε η καρδιά του πάνω στο πλοίο

Έρχεται ο Προαστιακός που θα συνδέεται με τα λιμάνια Ραφήνας και Λαυρίου

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *