28/03/2024 10:27 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τι συμβαίνει με τον Σάκη και την Κάτια; Πήγαν στον δικηγόρο τους…

Είναι έξαλλοι, και ειδικά γιατί τα παιδιά τους έχουν φτάσει σε μια ηλικία που καταλαβαίνουν τα πάντα...


“Χωρίζει ο Σάκης με την Κάτια;”! Κάποια δημοσιεύματα τους ήθελαν να μην είναι μαζί και πολλοί αναρωτήθηκαν, μα τι συμβαίνει με το αγαπημένο ζευγάρι της σόου μπιζ. Μάλιστα πήγαν και στον δικηγόρο τους… λένε οι πληροφορίες. Ποια όμως είναι η πραγματικότητα;

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz εδώ και δύο δεκαετίες, ωστόσο τον τελευταίο καιρό υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα, που έκαναν αναφορές περί διαζυγίου.

Σύμφωνα με το athensmagazine.gr οι δυο τους, πρόσφατα βρέθηκαν στο δικηγόρο τους, αποφασίζοντας να κάνουν το μεγάλο «βήμα» ως προς αυτό το θέμα και θέλοντας να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση… μια και καλή.

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι παρά τα όσα ακούγονται, Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη δεν παίρνουν διαζύγιο. Είναι μαζί, πολύ αγαπημένοι αλλά και πολύ ενοχλημένοι με τις φήμες, καθώς όχι μόνο δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά φροντίζουν να μας δείχνουν πως είναι κάθε μέρα… και πιο ερωτευμένοι. Είτε είναι στο σπίτι τους στο Νέο Βουτζά, είτε είναι οπουδήποτε.

Ανυπόστατα δημοσιεύματα τους θέλουν χωρισμένους και οι ίδιοι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Πληροφορίες αναφέρουν πως Σάκης και Κάτια επισκέφτηκαν μετά το Πάσχα δικηγορικό γραφείο για να δουν τι μπορούν να κάνουν και πώς να κινηθούν νομικά ώστε να λήξει όλο αυτό το «σήριαλ» που έχει ξεκινήσει.

«Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη είναι έξαλλοι, και ειδικά γιατί τα παιδιά τους έχουν φτάσει σε μια ηλικία που καταλαβαίνουν τα πάντα, οπότε θέλουν να κλείσει αυτός ο φαύλος κύκλος που έχει ανοίξει μια και καλή…», αναφέρουν πηγές κοντά στο ζευγάρι, που μοιάζει έξαλλο με τις φήμες και θέλει να δώσει μια λύση.

Διαβάστε ακόμη:

Πέθανε μέσα στο πλοίο: Μάταια τον περίμεναν στη Ραφήνα!!!

Έρχεται ο Προαστιακός που θα συνδέεται με τα λιμάνια Ραφήνας και Λαυρίου

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *