02/12/2023 1:22 πμ

Μας έκανε την καρδιά περιβόλι η Λίτσα Πατέρα! Έρχονται ανατροπές…

Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για έντονα φυσικά φαινόμενα και ξαφνικές φυσικές καταστροφές


Η Λίτσα Πατέρα ενημέρωσε για τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, που πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιουλίου, που σημαίνει ότι ο ήλιος και η σελήνη βρίσκονται στις ίδιες μοίρες, δηλαδή στην ίδια θέση.

Κάθε Νέα Σελήνη ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, τα οποία θα μπορούσαν να έχουν διάρκεια μέχρι την επόμενη πανσέληνο στις 12 Αυγούστου.

Αυτή η Νέα Σελήνη δέχεται μια ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη από τον ευεργέτη πλανήτη Δία, αν και την επόμενη ημέρα ο Δίας αρχίζει την ανάδρομη πορεία του. Αυτή η ευνοϊκή όψη θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα κλίμα αισιοδοξίας και χαράς. Θα νιώσουμε την ανάγκη να ζήσουμε αυτό το καλοκαίρι, μιας και στο παρελθόν, λόγω των καταστάσεων, το είχαμε σε μεγάλο βαθμό στερηθεί.

Τώρα είναι σαν να αρχίζει μια νέα περίοδος, η οποία δείχνει να είναι χαρούμενη, ερωτική και αισιόδοξη. Σε αυτήν τη νέα περίοδο θα θελήσουμε να ξεχάσουμε τις προηγούμενες ημέρες (26 και 27 Ιουλίου) κατά τις οποίες τα πνεύματα ήταν ιδιαίτερα τεταμένα εξαιτίας της δυσαρμονικής όψης Ερμή – Ουρανού (απαιτείται προσοχή στον λόγο που εκφέρουμε καθώς και σε θέματα που αφορούν τα παιδιά).

Όμως, σύμφωνα με τη Λίτσα Πατέρα, στις αρχές Αυγούστου έρχεται η δυσαρμονική όψη Αρη – Ουρανού, η οποία γίνεται ακριβείας εκείνες τις ημέρες, η επίδρασή της, όμως, μπορεί να φανεί λίγες ημέρες πιο νωρίς. Αυτή η όψη έρχεται σαν ξυπνητήρι, καθώς θα μας… ξυπνήσει από το όνειρο, αφού θα φέρει σε πολλούς τομείς της ζωής αναστατώσεις και ανατροπές. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν σκάνδαλα ή διάφορες διαπλοκές. Φαίνεται πως θα επηρεαστεί ο χώρος των ΜΜΕ, όπου δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν νέοι όροι ή ένα νέο κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας.

Είναι, λοιπόν, δεδομένο πως ο «πυροδότης» Αρης αγγίζοντας τον «επαναστάτη» Ουρανό θα δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μείγμα, ρίχνοντας σκιές και βέλη στη Νέα Σελήνη και στο αισιόδοξο κλίμα που αυτή δημιουργεί.

Ας δούμε, όμως, και εδώ επιγραμματικά κάποια από τα σοβαρά και δύσκολα θέματα που θα ανοίξουν με τη δυσαρμονική όψη Αρη – Ουρανού, όπως υπογραμμίζει η Λίτσα Πατέρα.

Το πολεμικό κλίμα και οι συγκρούσεις σε διάφορες γωνιές του πλανήτη δεν αποκλείεται να κλιμακωθούν. Η σύγκρουση Δύσης – Ρωσίας αλλά και οι προκλήσεις της Τουρκίας θα οξυνθούν.

Ο χώρος της Ανώτατης Παιδείας βρίσκεται σε αναβρασμό και η ενεργοποίηση του Ουρανού από τον Αρη θα φέρει εντάσεις και συγκρούσεις με το φοιτητικό κίνημα.

Η οικονομική κρίση θα γίνει έντονα αισθητή σε παγκόσμιο επίπεδο, με τον πληθωρισμό να τραυματίζει σκληρά τις αγορές και τις οικονομίες των κρατών.

Εξαιτίας των προβλημάτων θα υπάρξουν λαϊκές αντιδράσεις και ίσως χαθούν ο έλεγχος και το μέτρο.

Πάρα πολλές κυβερνήσεις θα αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο της κατάρρευσης. Γιʼ αυτό έχουμε προειδοποιήσει εδώ και αρκετούς μήνες, και ήδη στην Ιταλία, με την παραίτηση Ντράγκι, αλλά και στη Γαλλία και τη Βουλγαρία οι κλυδωνισμοί είναι μεγάλοι.

Θα ξεσπάσουν σκάνδαλα που έχουν να κάνουν με το χρήμα αλλά και τα νομίσματα. Τα ψηφιακά νομίσματα όπως το Bitcoin έχουν φέρει αναταράξεις στην παγκόσμια οικονομία, με αρκετούς ανθρώπους να έχουν χάσει πολλά χρήματα από τις απότομες αυξομειώσεις. Η ενεργοποίηση του Ουρανού στον Ταύρο (χρήμα) από τον Αρη θα κάνει ακόμα πιο απρόβλεπτες της νομισματικές διακυμάνσεις.

Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για έντονα φυσικά φαινόμενα και ξαφνικές φυσικές καταστροφές. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να υπάρξει και στις μετακινήσεις, ιδίως αυτές που αφορούν τα εναέρια μέσα.

Τέλος, όπως επισημαίνει η Λίτσα Πατέρα, θα υπάρξουν έντονα φαινόμενα χειραγώγησης και ελέγχου μέσω της τεχνολογίας και των μέσων επικοινωνίας. Στο επίκεντρο θα έρθουν και θέματα που αφορούν τα ΜΜΕ.

Προβλέψεις για τα 12 ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα

Κριός
Φλογερά μου Κριαράκια, η σύνοδος Αρη – Ουρανού μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτα οικονομικά έξοδα, τα οποία, όμως, δεν θα είναι ικανά να χαλάσουν την καλή διάθεσή σας, αφού η ανάδρομη πορεία του Δία σε ευνοϊκή όψη με τη Νέα Σελήνη έρχεται να επαναφέρει προσωπικές ευκαιρίες που δεν είχαν αξιοποιηθεί, κάνοντας μια καλή νέα αρχή!

Ταύρος
Γλυκά μου Ταυράκια, η σύνοδος Αρη – Ουρανού θα φέρει ξαφνικά στην επιφάνεια εκκρεμότητες που δεν είχαν τακτοποιηθεί όπως έπρεπε, με σκοπό τη διευθέτηση και τη λύση. Η ανάδρομη πορεία του Δία σε τρίγωνο με τη Νέα Σελήνη θα σας υπενθυμίσει ότι το αλάνθαστο ένστικτό σας και η έμφυτη καλοσύνη σας θα σας ωφελήσει σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο.

Δίδυμοι
Επικοινωνιακά μου Διδυμάκια, η σύνοδος Αρη – Ουρανού μπορεί να ενεργοποιήσει μία κρυφή – παρασκηνιακή κατάσταση, η οποία θα αρχίσει να αποκαλύπτεται από τα τέλη Αυγούστου. Οσο για την ανάδρομη πορεία του Δία, που κάνει τρίγωνο με τη Νέα Σελήνη, παλιοί φίλοι θα εμφανιστούν, ευκαιρίες παλιές θα παρουσιαστούν, και τα ταξιδάκια και οι δημόσιες σχέσεις θα κρύβουν πολλά οφέλη.

Καρκίνος
Γλυκά μου Καρκινάκια, με τη σύνοδο Αρη – Ουρανού η κοινωνική ζωή σας θα είναι αρκετά ζωντανή. Λίγο προσοχή μόνο θα χρειαστεί στους χειρισμούς σας, ώστε να αποφύγετε εντάσεις. Η ανάδρομη πορεία του Δία σε τρίγωνο με τη Νέα Σελήνη θα επαναφέρει ευκαιρίες σε επαγγελματικό αλλά και σε οικογενειακό επίπεδο. Επίσης, δεν θα λείψει και η οικονομική ενίσχυση.

Λέων
Φλογεροί μου Λέοντες, η σύνοδος Αρη – Ουρανού θα ενεργοποιήσει ξαφνικά υποθέσεις σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο με σκοπό να λυθούν τυχόν εκκρεμότητες. Η ανάδρομη πορεία του Δία σε τρίγωνο με τη Νέα Σελήνη θα επαναφέρει ευκαιρίες που είχαν παρουσιαστεί με σκοπό να επανεξεταστούν και να αξιοποιηθούν. Επίσης, μπορεί να υπάρξει βοήθεια από άτομα του εξωτερικού.

Παρθένος
Αγαπημένα μου Παρθενάκια, η σύνοδος Αρη – Ουρανού θα σας δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με ανώτατες σπουδές και με το εξωτερικό. Μπορεί, όμως, να προκύψουν και δικαστικές διαμάχες, οι οποίες με σωστό χειρισμό θα λειτουργήσουν προς όφελός σας. Η ανάδρομη πορεία του Δία σε τρίγωνο με τη Νέα Σελήνη θα ενισχύσει τα οικονομικά σας που σχετίζονται με άλλους (κληρονομικά, Εφορίες).

Ζυγός
Γλυκοί μου Ζυγοί, η σύνοδος Αρη – Ουρανού θα ενισχύσει τη σεξουαλικότητά σας, αλλά μπορεί και να φέρει στην επιφάνεια οικονομικές εκκρεμότητες που σχετίζονται με άλλους (κληρονομικά, Εφορίες). Η ανάδρομη πορεία του Δία σε τρίγωνο με τη Νέα Σελήνη θα επαναφέρει ευκαιρίες με συνεργάτες ή με κάποιο ερωτικό πρόσωπο, δίνοντάς σας τη δυνατότητα για εξέλιξη.

Σκορπιός
Ερωτικοί μου Σκορπιοί, με τη σύνοδο Αρη – Ουρανού θα νιώσετε ξαφνικά σαν να σας έχουν βάλει στο στόχαστρο. Αποφύγετε εκνευρισμούς και διαπληκτισμούς, αφού είναι μία όψη που περνάει γρήγορα. Εξάλλου, η ανάδρομη πορεία του Δία σε τρίγωνο με τη Νέα Σελήνη θα φέρει ιδανικές εργασιακές συνθήκες, καλή καθημερινότητα και καλή υγεία.

Τοξότης
Αγαπημένοι μου Τοξότες, με τη σύνοδο Αρη – Ουρανού θα προκύψει ξαφνικά φόρτος εργασίας, αλλά αυτό που θα σας ενοχλήσει είναι ότι θα αναγκαστείτε να κάνετε δουλειά που ανήκει σε άλλους. Η ανάδρομη πορεία του Δία σε τρίγωνο με τη Νέα Σελήνη θα επαναφέρει όποια ερωτική ευκαιρία επιθυμήσατε. Επίσης, αυτή η περίοδος, εκτός από ερωτική, είναι και πολύ γόνιμη.

Αιγόκερως
Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, με τη σύνοδο Αρη – Ουρανού το φλερτ, οι προκλήσεις και οι κεραυνοβόλοι έρωτες θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Επίσης, δεν αποκλείεται να αυξηθούν και οι υποχρεώσεις με τα παιδιά. Η ανάδρομη πορεία του Δία σε τρίγωνο με τη Νέα Σελήνη θα επαναφέρει παλιές επαγγελματικές και οικογενειακές ευκαιρίες, κάνοντας μία νέα καλή αρχή.

Υδροχόος
Υδροχοάκια μου αγαπημένα, η σύνοδος Αρη – Ουρανού θα φέρει έκτακτες υποχρεώσεις σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. Η ανάδρομη πορεία του Δία σε τρίγωνο με τη Νέα Σελήνη, εκτός του ότι θα διευκολύνει τις καθημερινές συναλλαγές, θα επαναφέρει ευκαιρίες με συνεργάτες, αλλά θα φέρει και όμορφες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας και ευκαιρίες για τους αδέσμευτους.

Ιχθύες
Γλυκά μου ψαράκια, η σύνοδος Αρη – Ουρανού θα φέρει έκτακτες μετακινήσεις προκειμένου να καλυφθούν κάποιες υποχρεώσεις. Λίγη προσοχή μόνο στο πώς θα χειριστείτε τον λόγο. Η ανάδρομη πορεία του Δία σε τρίγωνο με τη Νέα Σελήνη, εκτός από κάποια επαγγελματική διευκόλυνση, θα φέρει και οικονομικές ευκαιρίες που σχετίζονται με το παρελθόν.

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *