15/04/2024 3:08 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σοβαρά τώρα! Ο άνθρωπος πέθαινε και το ασθενοφόρο δεν μπορούσε να πάει από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα;

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε τελικά στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, όπου παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, δεν μπόρεσε δυστυχώς να επανέλθει


Μια άλλη διάσταση δίνει μία αυτόπτης μάρτυρας σχετικά με τον άνδρα που έχασε τη ζωή του σήμερα το μεσημέρι στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Συγκεκριμένα αναφέρει πως είχαν καλέσει ασθενοφόρο αλλά δεν μπορούσε να φθάσει έγκαιρα στο σημείο γιατί ήταν πολλά τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα που είχαν κλείσει τον δρόμο.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο, που η μάρτυρας είναι κατηγορηματική, τότε πρόκειται περί εγκλήματος.

Ο άτυχος άνδρας ήταν 51 ετών σύμφωνα με το Λιμενικό, κολυμπούσε στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας Γραμματικού όταν έχασε τις αισθήσεις του.

Ειδοποιήθηκε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο όμως καθυστέρησε να φτάσει στην παραλία καθώς, δεν μπορούσε να προσεγγίσει από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα που είχαν κλείσει τον δρόμο. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε τελικά στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, όπου παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, δεν μπόρεσε δυστυχώς να επανέλθει.

Όπως πληροφορηθήκαμε πάντως κάθε Σαββατοκύριακο που έχει πολύ κόσμο η συγκεκριμένη παραλία παρουσιάζει το ίδιο φαινόμενο με τα αυτοκίνητα να είναι άναρχα παρκαρισμένα . Σε περίπτωση που συμβεί κάτι έκτακτο όπως το σημερινό γεγονός και χρειαστεί να προσεγγίσει ασθενοφόρο ή πυροσβεστικό, την παραλία αυτό είναι αδύνατο.

Διαβάστε ακόμη:

Πέθανε μέσα στο πλοίο: Μάταια τον περίμεναν στη Ραφήνα!!!

Λαύριο! Τον πρόδωσε η καρδιά του πάνω στο πλοίο

Έρχεται ο Προαστιακός που θα συνδέεται με τα λιμάνια Ραφήνας και Λαυρίου

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *