29/03/2024 3:18 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: “Μανίκι” ο Αύγουστος – Ποιες μέρες είναι πολύ ζόρικες

Ποια είναι η καταλληλότερη μέρα για να κλείσετε τα σημαντικά σας ραντεβού;


Μπήκε ο Αύγουστος και η  Άση Μπήλιου κατά πως εκείνη ξέρει πολύ καλά να κάνει ανέλυσε τον Αύγουστο… Και δυστυχώς τα μαντάτα δεν είναι καλά. “Μανίκι” ο Αύγουστος και κάποιες μέρες θα είναι πολύ ζόρικες. Δείτε ποιες…

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί για ακόμη μια φορά για τη σημασία του να περάσει ανώδυνα ένας δύσκολος, κατά τα φαινόμενα, Αύγουστος, με την ίδια να θεωρεί πως είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς μήνες του καλοκαιριού με πολλά γεγονότα, καθώς φαίνεται ότι οι κινήσεις κάποιων πλανητικών επιρροών που χτίζονται από το 2021 ακόμη φτάνουν σε ένα κρίσιμο σημείο.

Καλώς ή κακώς σε όλη τη διάρκεια του μήνα μπορεί να έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάποιες αντιξοότητες, οι οποίες όμως μπορεί να μετατραπούν με την κατάλληλη διαχείριση σε ευκαιρίες εξέλιξης και προόδου. Πολλοί πλανήτες θα βρίσκονται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία ωθώντας την προσοχή μας περισσότερο στο παρελθόν. Ίσως πρέπει να κλείσουμε κάποια κεφάλαια πριν πέσουμε με τα μούτρα στο καινούριο.

Ζώδια: Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Αυγούστου 2022

Ο Αύγουστος είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς μήνες του καλοκαιριού με πολλά γεγονότα, καθώς φαίνεται ότι οι κινήσεις κάποιων πλανητικών επιρροών που χτίζονται από το 2021 ακόμη φτάνουν σε ένα κρίσιμο σημείο. Καλώς ή κακώς σε όλη τη διάρκεια του μήνα μπορεί να έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάποιες αντιξοότητες, οι οποίες όμως μπορεί να μετατραπούν με την κατάλληλη διαχείριση σε ευκαιρίες εξέλιξης και προόδου. Πολλοί πλανήτες θα βρίσκονται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία ωθώντας την προσοχή μας περισσότερο στο παρελθόν. Ίσως πρέπει να κλείσουμε κάποια κεφάλαια πριν πέσουμε με τα μούτρα στο καινούριο.

Η Πανσέληνος στις 12/08/2022 που θα είναι έντονη από τις 11/08/2022 μας δίνει ακριβώς αυτή την ευκαιρία. Να κόψουμε τους δεσμούς με το παρελθόν και να κοιτάξουμε το μέλλον. Ίσως είναι το πιο απαιτητικό φεγγάρι του φετινού καλοκαιριού και η επικαιρότητα που θα το συνοδεύει όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη και έντονη.

Στις 20/08/2022 ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και της πρωτοβουλίας θα περάσει στους Διδύμους, αυτή τη φορά όχι για το σύνηθες διάστημα των 6-7 εβδομάδων που συνήθως περνά σε κάθε ζώδιο, αλλά για ένα εκτεταμένο χρονικό διάστημα μέχρι το τέλος Μαρτίου του 2023. Σε αυτό το διάστημα τα λόγια, η επικοινωνία θα έχει τεράστια δύναμη κι από μας εξαρτάται να τη χρησιμοποιήσουμε θετικά και όχι καταστροφικά.

Ποια είναι η καταλληλότερη μέρα για να κλείσετε τα σημαντικά σας ραντεβού; Πότε πρέπει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα; Πότε πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας και σε επιπόλαιες δράσεις και αποφάσεις; Σημειώστε τις θετικές και τις αρνητικές μέρες του Αυγούστου για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας.

1 Αυγούστου:
Τα ξημερώματα της 1ης του μήνα έχουμε μια εξαιρετική όψη, ένα υπέροχο τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία που επηρεάζει ήδη κι από τις 31/7. Η όψη αυτή είναι μια από τις πιο τυχερές όψεις στην παραδοσιακή αστρολογία, που φέρνει ευκαιρίες τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μας ζωή, βοηθά επίσης να έχουμε επιτυχία και τύχη στα σχέδια μας και δημιουργεί θετικές προοπτικές σε θέματα σπουδών, ταξιδιών, νομικών υποθέσεων, επαφών με ξένους και εξωτερικό. Οι τυχεροί αποδέκτες της επιρροής είναι τα ζώδια της φωτιάς: Κριοί, Λέοντες, Τοξότες με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών, ή πιο συγκεκριμένα όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο κοντά στις 8 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

2 Αυγούστου:
Τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Αυγούστου σχηματίζεται η σύνοδος Άρη-Ουρανού που επηρεάζει όμως από την προηγούμενη ημέρα. Η σύνοδος αυτή από τη μια μας κάνει ιδιαίτερα ενεργητικούς, αναζητάμε την ελευθερία χωρίς περιορισμούς, παίρνουμε πιο εύκολα ρίσκο και πρωτοβουλίες, κι από την άλλη μπορεί να μας βάλει σε κίνδυνο, αν για παράδειγμα οδηγώντας δε θέλουμε να τηρήσουμε τους κανόνες κυκλοφορίας επειδή βιαζόμαστε. Είναι μια όψη «πυροτεχνημάτων» με την έννοια της έντασης στην καθημερινότητα μας, ενώ στην επικαιρότητα μπορεί να υπάρχουν πολιτικές και κοινωνικές αναταραχές, ατυχήματα, απρόοπτα γεγονότα. Επηρεάζονται περισσότερο τα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου και κυρίως όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 18 μοίρες.

Την ίδια μέρα έχουμε το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, μια βοηθητική όψη για νέες γνωριμίες, κεραυνοβόλους έρωτες, συναρπαστικές εξόδους, ξαφνικά δώρα ή και κέρδη. Βοηθητική όψη αν θέλουμε να κάνουμε αλλαγές στην εμφάνιση ή την γκαρνταρόμπα μας. Ωραία μέρα για καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Ευχάριστες εκπλήξεις μπορεί να έχουν Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου.

3 Αυγούστου:
Ο Ερμής προχωρά στην Παρθένο, το ζώδιο της διακυβέρνησης του και προάγει την αναλυτική σκέψη, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την ορθολογιστική κρίση. Από δω και κάτω θα παρατηρούμε πιο εξονυχιστικά τα πράγματα, θα μας ενδιαφέρει η ακρίβεια στην αποτύπωση των γεγονότων και δεν θα μένουμε στην επιφάνεια. Εξαιρετική θέση για οργάνωση και πρόγραμμα. Ευνοεί κυρίως τα ζώδια της γης: Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, αλλά και τους Καρκίνους και τους Σκορπιούς.

7 Αυγούστου:
Ο Άρης από τον Ταύρο σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, μια αρκετά απαιτητική όψη που δημιουργεί την τάση να απογοητευόμαστε, να υπάρχουν περιορισμοί λόγω κάποιας συνθήκης, να έχουμε ίσως επιθετική και οξύθυμη συμπεριφορά κυρίως σε θέματα της δουλειάς. Μπορεί να έχουμε διαφωνίες με ανωτέρους, προϊσταμένους και γενικά πρόσωπα εξουσίας. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στην οδήγηση, αλλά και όταν χρησιμοποιούμε επικίνδυνα μηχανήματα, μαχαίρια, κλπ. Προσοχή και στα σπορ. Επηρεάζει Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο και συγκεκριμένα όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες κοντά στις 22 μοίρες.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Ας μη ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη στο ζώδιο που κυβερνά ο Ποσειδώνας, στους Ιχθύς, βρίσκεται σε έξαρση κι αυτό σημαίνει ότι στις θετικές όψεις της προς τον πλανήτη αυτόν πάντα μπορεί να υπάρχει ένα δώρο. Μπορεί να ανταμειβόμαστε για μια καλή πράξη που κάναμε στο παρελθόν, να μας εμπνέει να δώσουμε βοήθεια σε αυτούς που υποφέρουν γύρω μας, ενώ μπορεί να έλξουμε και την αληθινή αγάπη. Είναι μια υπέροχη στιγμή αν είστε καλλιτέχνες για να έχετε έμπνευση στη μουσική, στη ζωγραφική, στο να υιοθετήσετε ένα νέο χόμπι, να πάτε θέατρο, κινηματογράφο, να φιλοξενήσετε φίλους σπίτι σας.

9 Αυγούστου:
Σχηματίζεται η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, μια όψη που δείχνει έντονα και ταραχώδη συναισθήματα στον έρωτα, ένταση και παθιασμένες αντιδράσεις, αίσθημα απώλειας και οικονομικά προβλήματα. Επηρεάζονται κυρίως Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες κοντά στις 26 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

11 Αυγούστου:
Σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου από τον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο. Πρόκειται για μια αρκετά απαιτητική όψη που δημιουργεί νευρικότητα, ένταση, μας κάνει πιο απρόβλεπτους στη συμπεριφορά μας και μπορεί πιο εύκολα να οδηγούμαστε σε ρήξεις. Είναι επίσης όψη που επιφέρει ξαφνικές αλλαγές. Σχέσεις ή συνεργασίες που ξεκινούν με αυτή την όψη δύσκολα θα μακροημερεύσουν. Προσοχή στην παρόρμηση, τη βιασύνη, τα νεύρα. Επηρεάζονται Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες κοντά στις 18 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Την ίδια μέρα τις βραδινές ώρες η Αφροδίτη προχωρά στον Λέοντα και ξυπνάει μέσα μας την ανάγκη διασκέδασης, έρωτα, ομορφιάς, απολαύσεων. Θα επηρεάσει θετικά Κριούς, Λέοντες και Τοξότες.

12 Αυγούστου:
Στο ξεκίνημα της μέρας σχηματίζεται το εξάγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα που μας ανοίγει την όρεξη για δραστηριότητες στη θάλασσα, για θαλάσσια σπορ, για να εκπληρώσουμε ίσως κάποιες φαντασιώσεις μας ή και για να βρούμε άκρη σε παρασκηνιακές καταστάσεις. Επηρεάζει θετικά Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες κοντά στις 24 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Την ίδια μέρα σχηματίζεται η Πανσέληνος του Αυγούστου που δέχεται αρκετά απαιτητικές όψεις από τον Ουρανό, τον Κρόνο και τον Άρη. Ίσως είναι από τις μέρες που δύσκολα βρίσκουμε ηρεμία, νιώθουμε ίσως συγχυσμένοι, ενώ μπορεί η επικαιρότητα να είναι αρκετά δύσκολη και να επηρεάζεται η ψυχολογία μας. Η Πανσέληνος επηρεάζει τα σταθερά ζώδια: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Επηρεάζονται όσοι έχουν και ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 16 μέχρι τις 22 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

14 Αυγούστου:
Ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο, μια αρκετά απαιτητική όψη που δείχνει περιορισμούς, αίσθημα απογοήτευσης, δυσκολίες στις σχέσεις και τάση μελαγχολίας. Επηρεάζει Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου ή όσους έχουν ωροσκόπο και πλανήτες κοντά στις 21 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Το ίδιο βράδυ ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, μια όψη θετική αν θέλουμε να φέρουμε εις πέρας απαιτητικές δραστηριότητες, να έχουμε ενέργεια, αυτοπεποίθηση, υψηλές φιλοδοξίες και θάρρος. Επηρεάζει θετικά Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο ή όσους έχουν ωροσκόπο και πλανήτες κοντά στις 26 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

16 Αυγούστου:
Ο Ερμής από την Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, μια ιδιαίτερα θετική όψη για να έχουμε πρωτότυπες ιδέες, για να κάνουμε αγορές τεχνολογίας, για να κάνουμε ενδιαφέρουσες συζητήσεις και προτάσεις ή για να έχουμε ξαφνικές λύσεις σε προβλήματα. Επηρεάζει θετικά Παρθένους, Αιγόκερους, Ταύρους, Σκορπιούς και Καρκίνους του δευτέρου δεκαημέρου ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 18 μοίρες.

18 Αυγούστου:
Σχηματίζεται το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, μια από τις πιο τυχερές όψεις της παραδοσιακής αστρολογίας που ευνοεί ιδιαίτερα τις σχέσεις, τις επισημοποιήσεις ερωτικών και επαγγελματικών σχέσεων, τις κοινωνικές εκδηλώσεις, τις ευχάριστες συναθροίσεις, τα πάρτι, τις εκδρομές, τα φλερτ. Βοηθά σε γνωριμίες, στις διασκεδάσεις αλλά και στα οικονομικά.

20 Αυγούστου:
Ο Άρης προχωρά στους Διδύμους, όπου και θα παραμείνει για τους επόμενους 7 μήνες μέχρι τις 25/3/2023. Δίνει έμφαση στην επικοινωνία, μας κάνει πιο αποφασιστικούς, μιλάμε περισσότερο, σκεφτόμαστε πιο γρήγορα, αλλά έχουμε τάση και για αμετροέπεια. Θα επηρεάζει τα ζώδια της μεταβλητής ομάδας: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες.

21 Αυγούστου:
Σχηματίζεται η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Είναι μια όψη που δημιουργεί νοητική σύγχυση, αφηρημάδα, παραλείψεις, παρανοήσεις, ψευδείς ειδήσεις. Επηρεάζει αρνητικά τα ζώδια της μεταβλητής ομάδας: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, ή όσους έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 24 μοίρες.

22 Αυγούστου:
Σχηματίζεται το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα που διευκολύνει την αναλυτική σκέψη, την οργάνωση των πραγμάτων στην καθημερινότητα μας, τις εκμυστηρεύσεις, το να φτάνουμε στο βάθος καταστάσεων που είναι μυστικές και να ανακαλύπτουμε πληροφορίες που μας αποκρύπτονταν. Ευνοεί Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες κοντά στις 26 μοίρες.

23 Αυγούστου:
Ο Ήλιος προχωρά στην αναλυτική Παρθένο στρέφοντας την προσοχή μας τις επόμενες 4 εβδομάδες σε θέματα εργασίας, παιδείας, υγείας, περιβάλλοντος. Ξεκινούν τα γενέθλια των Παρθένων.

24 Αυγούστου:
Ο Ουρανός γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία δίνοντας μας την ευκαιρία να δούμε τις αλλαγές τις οποίες υιοθετήσαμε και να τις επαναξιολογήσουμε.

26 Αυγούστου:
Ο Ερμής προχωρά στον Ζυγό, σε ένα ιδιαίτερα επικοινωνιακό και αέρινο ζώδιο που ευνοεί τις επαφές, τις συζητήσεις, τις γνωριμίες, την αναζήτηση της αρμονίας, τις ευγενικές, αλλά ίσως κάπως επιφανειακές προσεγγίσεις στα πράγματα. Θα ευνοήσει ιδιαίτερα τα ζώδια του αέρα: Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους. Στο ζώδιο αυτό θα γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στις 9/9, γι’ αυτό βιαστείτε σε νέα ξεκινήματα και σημαντικές αγορές.

27 Αυγούστου:
Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, μια όψη που δημιουργεί συναισθηματική αστάθεια, τάση να είμαστε ανήσυχοι ή νευρικοί, ενώ έχουμε την τάση ρήξεων σε ερωτικές σχέσεις ή συνεργασίες για ψύλλου πήδημα. Από την άλλη μπορεί εύκολα να ενθουσιαζόμαστε σε νέες γνωριμίες, για να απογοητευόμαστε το ίδιο γρήγορα. Επηρεάζονται Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες κοντά στις 18 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Η δεύτερη σημαντική όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη που μας κάνει πιο επιθετικούς και εριστικούς, με τάση να δημιουργούμε καβγάδες, ατυχήματα, να έχουμε δυσκολίες με ανωτέρους και προϊσταμένους ή δυσάρεστα συμβάντα στη διάρκεια της μέρας.

Σήμερα, ακόμη, σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του Αυγούστου στο ζώδιο της Παρθένου που ευνοεί τα νέα δυναμικά ξεκινήματα, τα οποία όμως μπορεί να προέλθουν μέσα από μια ρήξη σε μια προηγούμενη κατάσταση. Επηρεάζει Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου και πιο συγκεκριμένα όσους έχουν ωροσκόπο και πλανήτες κοντά στις 5 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

28 Αυγούστου:
Σχηματίζεται η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Κρόνο, μια μάλλον δυσάρεστη και περιοριστική επιρροή τουλάχιστον σε θέματα προσωπικών σχέσεων και οικονομικών. Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα σε οικογενειακό επίπεδο με γονείς, μεγαλύτερα πρόσωπα, τάση για απογοήτευση σε ερωτικές σχέσεις και αίσθημα ανικανοποίητου. Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου και πιο συγκεκριμένα όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο κοντά στις 20 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Διαβάστε ακόμη:

Σοβαρά τώρα! Ο άνθρωπος πέθαινε και το ασθενοφόρο δεν μπορούσε να πάει από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα;

Παλλήνη και Κορωπί “πνίγονται” από τον καπνό

Έρχεται ο Προαστιακός που θα συνδέεται με τα λιμάνια Ραφήνας και Λαυρίου

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *