25/04/2024 7:42 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Βασίλης Χατζηεμμανουήλ: Από τη Νέα Μάκρη, μόνιμος τερματοφύλακας στην ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου της με τον νεαρό γκολκίπερ έως το καλοκαίρι του 2026


Για άλλα τέσσερα χρόνια (έως το καλοκαίρι του 2026) θα φοράει τη φανέλα με τον δικέφαλο αετό της ΑΕΚ ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ, ένα παιδί από τη Νέα Μάκρη που ζει το ποδοσφαιρικό του όνειρο…

Ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου 1999. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία της ΑΕΚ, περνώντας από όλες τις ομάδες νέων. Το καλοκαίρι του 2018 υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο και δόθηκε δανεικός, αρχικά στους Αγίους Αναργύρους (2018-19) και στη συνέχεια στον Φωστήρα (2019-20).

Το καλοκαίρι του 2020 επέστρεψε στην ομάδα, υπέγραψε νέο συμβόλαιο και εντάχθηκε στο τιμ τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας. Τον περασμένο Ιανουάριο (23/1/2022) πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ, στη νίκη της 2-0 απέναντι στον Ατρόμητο, στο Περιστέρι.

Ένα παιδί που αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της ΑΕΚ, το οποίο έχει λάμψει μέσα από τις εμφανίσεις του με την δεύτερη ομάδα.

Το καλοκαίρι του ΄20, ο γεννημένος στη Νέα Μάκρη Βασίλης Χατζηεμμανουήλ υπέγραψε διετές συμβόλαιο, το πρώτο του, με την πρωταθλήτρια Ελλάδος και κατά σύμπτωση, μεγάλη του αγάπη από όταν ήταν ακόμα παιδάκι.

Και να φανταστεί κανείς ότι όλα ξεκίνησαν -αλλά και συνεχίστηκαν- εντελώς τυχαία. Ο Μιχάλης, δύο χρόνια μεγαλύτερος αδερφός του Βασίλη, αγωνιζόταν στον Εθνικό Νέας Μάκρης κι έτσι ο μικρός της παρέας πήγαινε από τα έξι του στο γήπεδο κι… έκανε τον τερματοφύλακα για να βοηθήσει τον μεγαλύτερο να εξελιχθεί.

Το ταλέντο, όπως ο έρωτας κι ο βήχας, δεν κρύβονται κι έτσι όταν ο αδελφός του μετακόμισε στην ΑΕΚ κι οι κιτρινόμαυροι έψαχναν τερματοφύλακα για την Κ-14, ο Βασίλης πήγε να δοκιμαστεί.

«Στην πρώτη προπόνηση, μου είπαν να υπογράψω δελτίο. Ήταν το 2008. Από τότε έχει μεσολαβήσει μια δεκαετία με πολλή δουλειά στις μικρές ομάδες της ΑΕΚ και κάτω από δυσμενείς οικονομικές συνθήκες. Τα δεδομένα άλλαξαν εντυπωσιακά προς το καλύτερο όταν ανέλαβε την ομάδα ο κ. Μελισσανίδης κι έστησε ένα πρότζεκτ για τις Ακαδημίες».

Ο φοιτητής στο Καποδιστριακό (Οικονομικές Επιστήμες) Βασίλης Χατζηεμμανουήλ έχει πάρει όλα τα εφόδια από μετρ του είδους, όπως είναι οι Χρυσόστομος Μιχαηλίδης και Ηλίας Ατματσίδης…

Διαβάστε ακόμη:

Στο Πόρτο Ράφτη άφησε την τελευταία του πνοή ο μεγαλοεκδότης Σταύρος Ψυχάρης

Παλλήνη και Κορωπί “πνίγονται” από τον καπνό

Αστέρας Βουλιαγμένης! Όταν οι διάσημοι αστέρες έδιναν ραντεβού στις πολυτελείς καμπάνες

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *