29/03/2024 12:47 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο τιτάνιος αγώνας ζωής του μικρού Παναγιώτη που μας έχει κλονίσει

Μέσα στους πέντε πρώτους μήνες της ζωής του αναγκάστηκε να κάνει πέντε σοβαρά και πολύωρα χειρουργεία


Η ιστορία του μικρού πεντάχρονου Παναγιώτη που δίνει ένα τιτάνιο αγώνα από τη μέρα που γεννήθηκε για να μείνει ζωντανός, μας έχει κλονίσει. Τα λόγια του πατέρα κυριολεκτικά είναι μαχαιριά στην καρδιά. Οι γονείς ζητούν την βοήθειά μας γιατί δεν μπορούν αν ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις που έχουν προκύψει.

Οι γονείς του 5χρονου Παναγιώτη, Ακης Αναστασιάδης και Ελενα Ταυρή, τραβούν έναν γολγοθά πραγματικό  και ζητούν από όλους να τους βοηθήσουν ώστε το βλαστάρι τους, ο μικρός Παναγιώτης να συνεχίσει να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει είναι πολύ σοβαρά.

«Ένα παιδί χωρίς παχύ έντερο, χωρίς ειλεοτυφλική βαλβίδα και χωρίς μέρος του τελικού ειλεού του και με συχνή βακτηριδιακή υπερανάπτυξη είναι καταδικασμένο να δώσει μια μεγάλη μάχη για να μπορέσει ίσως κάποια στιγμή να σταθεροποιηθεί κάπως στη ζωή του. Και ο Παναγιώτης μας δυστυχώς έως τώρα μόνο επιπλοκές έχει και σοβαρά θέματα, τα οποία χρήζουν συχνές νοσηλείες» γράφει σε ανάρτησή του στο facebook ο πατέρας του μικρού, εξηγώντας την κατάσταση της υγείας του 5χρονου.

Η μεγάλη περιπέτεια της υγείας του μικρού άρχισε τη δεύτερη μέρα της γέννησής του. Μέσα στους πέντε πρώτους μήνες της ζωής του αναγκάστηκε να κάνει πέντε σοβαρά και πολύωρα χειρουργεία. Όπως αναφέρει, δεν είναι ευχάριστο να ζητά δημόσια οικονομική βοήθεια για να σώσει το παιδί του και εύχεται κανένας πατέρας να μην έρθει στη θέση του.

«Πιστέψτε με, είναι τόσο δύσκολο για την ψυχή του και για το μέσα του να το κάνει… Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι, αντί να περνάω όμορφες και μοναδικές στιγμές μαζί με το παιδί μου, θα πρέπει να βλέπω το βλαστάρι μου να δίνει έναν τέτοιο καθημερινό αγώνα γεμάτο πόνο και δάκρυα. Ο Παναγιώτης μας έχει σοβαρά θέματα υγείας, τα οποία μόνοι μας δεν μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε και δεν μπορούμε χωρίς τη βοήθειά σας και τη στήριξή σας να του δώσουμε την ελπίδα ότι κάποια μέρα και συ, Ήρωά μου, θα μπορέσεις να (γίνεις) καλά και να γνωρίσεις όλα αυτά που κάνουν τα άλλα παιδιά» δηλώνει.

Οσοι επιθυμούν να βοηθήσουν τον μικρό Παναγιώτη από την Κοζάνη (μικρή σημασία έχει από που είναι), μπορούν να κάνουν κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς, με τα παρακάτω στοιχεία:

IBAN: GR3901716140006614140428400, BIC: PIRBGRAA, όνομα: Ελένη Ταυρή, αιτιολογία: Δωρεά.

Διαβάστε ακόμη:

Προσοχή σας μαδάνε! Το… κόλπο με τα πιτσιρίκια που κλέβουν ανυποψίαστους οδηγούς – Που στήνουν παγίδες

Μεταμεσονύχτιος συναγερμός στη Νέα Μάκρη! Φόβος για…

Η ιστορία του Θάνου από τη Νέα Μάκρη που συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο (βίντεο)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *