18/03/2024 6:25 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τι συμβαίνει τελικά με την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί

Η μυστηριώδης επιστολή, τα ερωτηματικά και η έκκληση της οικογένειας


Έχουν περάσει σχεδόν 22 μήνες από την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις στο Κορωπί και πλέον αυτό που αναρωτιούνται όλοι είναι τ απέγινε η κοπέλα. Τι συμβαίνει τελικά και από τις 16 Οκτωβρίου του 2020, παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας αλλά και της Αγγελικής Νικολούλη μέσα από την εκπομπή της “Φως στο Τούνελ”, να έχουν εξαφανιστεί όλα τα ίχνη της.

Ο πατέρας, η μάνα και τα αδέλφια της όλο αυτό το διάστημα παρακαλούν όποιον γνωρίζει κάτι, να τους ενημερώσει. Κάνουν έκκληση να τους βοηθήσουν να βρουν την νεαρή κοπέλα που αναπάντεχα ένα πρωί έφυγε για να περάσει από ένα μαγαζί που έψαχνε για υπαλλήλους.

Τελευταία ενημέρωση που υπάρχει ήταν από την δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη: Μία επιστολή που ταχυδρομήθηκε από άγνωστο από τα ΕΛΤΑ Αμαρουσίου τον περασμένο Απρίλιο είχε προκαλέσει αναστάτωση στην οικογένεια της εξαφανισμένης κοπέλας. Όπως είχε αποκαλύψει η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», πριν δύο μήνες, αποδέκτης ήταν ο δικηγόρος της οικογένειας της Άρτεμης Βασίλη, Αναστάσιος Ντούγκας στο γραφείο που διατηρεί στη Θεσσαλονίκη.

Η δακτυλογραφημένη επιστολή αναφερόταν στην αγνοούμενη κοπέλα, προκαλώντας ερωτήματα για τις λεπτομέρειες που επικαλείται.

«Δώστε προσοχή σε αυτές τις πληροφορίες, είναι σοβαρές. Η Άρτεμις Βασίλη είναι ζωντανή. Κρατείται παρά τη θέληση της από δύο άνδρες. Κατά καιρούς την μετέφεραν σε διαφορετική τοποθεσία και μια τέτοια μετακίνηση έγινε πριν λίγες μέρες λόγω του ότι ανοίχτηκε ξανά η υπόθεση και προβλήθηκε στα κανάλια. Να σταματήσει αμέσως η κάθε ενημέρωση του κοινού καθώς οι δράστες παρακολουθούν και βρίσκονται σε επιφυλακή…» ανέφερε.

Ο άγνωστος αποστολέας δεν μένει όμως μόνο σε αυτά. Στην επιστολή υποδεικνύει με συγκεκριμένες συντεταγμένες, χώρους γειτονικούς στο Κορωπί απ’ όπου εξαφανίστηκε η Άρτεμις. Υποστηρίζει ότι την κρατούν παρά τη θέληση της άτομα που έχουν διαπράξει στο παρελθόν δύο δολοφονίες εξαφανίζοντας τις σωρούς των θυμάτων τους.

«Προηγουμένως η Άρτεμις κρατούνταν στο σπίτι στις συντεταγμένες 37°**’**.**”N 23°**’**.**”E από τους δύο άνδρες, οι οποίοι έχουν κάποια σχέση με το σπίτι. Οι ίδιοι έχουν σκοτώσει έναν άνδρα και μια γυναίκα, με τους οποίους είχαν κάποια σχέση» συμπλήρωνε ο αποστολέας.

Στη συνέχεια δίνει ακριβείς συντεταγμένες και για τα σημεία ταφής τους. Ο δικηγόρος ενημέρωσε και την εκπομπή που σκοπίμως δεν δημοσιοποίησε το παραμικρό, μέχρι οι Αρχές να ερευνήσουν τα όσα αναφέρονται στο περίεργο αυτό γράμμα.

Η επιστολή συνεχίζει: «Ύποπτες κινήσεις παρατηρούνται και στο υπόγειο καταφύγιο ενδιάμεσα των δύο 37°**’**.**”N 23°**’**.**”E. Το δεύτερο σπίτι έχει κι εκείνο υπόγειο χώρο. Πιθανώς εκεί κρατείται η Άρτεμις. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Αν γίνει λάθος μπορεί είτε να την μετακινήσουν ξανά είτε να την σκοτώσουν. Κάντε γρήγορα».

«Όσο ζω θα ψάχνω την αλήθεια»

Ο πατέρας της κοπέλας, συγκινημένος μίλησε για την απόφασή του όσο ζει, να συνεχίζει την έρευνα για την κόρη του. Με πικρία αναφέρεται και σε όσους τους κατηγορούν: «Η Άρτεμις είχε δύο φίλες που μεγάλωσαν μαζί για πάνω από δεκαέξι χρόνια, από το νήπιο έκαναν παρέα. Μας ξέχασαν ξαφνικά. Απομακρύνθηκαν και ψάχνω να βρω το λόγο. Κάνω έκκληση σε αυτές τις κοπέλες άμα ξέρουν κάτι, να βγουν να το πουν». Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην κωλυσιεργία των Αρχών αλλά και στη στοχοποίηση της οικογένειάς του.

«Στην έρευνα τίποτα δεν έγινε σωστά. Από την ημέρα που πήγε η υπόθεση στη ΓΑΔΑ, πάνε λίγο καλύτερα τα πράγματα. Το τελευταίο μέρος που πρέπει κανείς να ψάξει είναι η οικογένειά μας. Ήμασταν και παραμένουμε μία δεμένη οικογένεια. Δε θα σταματήσω να ψάχνω. Θα πεθάνω με αυτόν τον καημό… Αυτό που έτυχε σε μας, να μην τύχει σε καμία οικογένεια. Έχω σκεφτεί το κακό σενάριο, αλλά δε θέλω να το βάζω στο μυαλό μου. Προσεύχομαι να μην έχει συμβεί κάτι κακό στην Άρτεμη», κατέληξε.

“Αν την κρατάει κάποιος ας βάλει τέλος στο μαρτύριό μας”, λέει ο αδερφός της

O Άρης Βασίλης, ο αδερφός της 19χρονης Αρτέμιδας η οποία αγνοείται από τις 16 Οκτωβρίου 2020 περιέγραψε καρέ καρέ στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» όλα όσα έγιναν την ημέρα της εξαφάνισης της αδερφής του.

«Θέλω να απευθυνθώ προς τα άτομα που κρατούν την αδερφή μου παρά τη θέλησή της, αν την κρατάνε ή όποιος της έχει κάνει κάτι, να δώσει ένα τέλος σε αυτό το μαρτύριο που περνάω εγώ και οι γονείς μου και να την αφήσουν να γυρίσει στο σπίτι μας. Μας λείπει πάρα πολύ. Πιστεύω πως αν με άκουγε η Άρτεμις κατευθείαν θα επικοινωνούσε μαζί μας».

«Εκείνο το πρωινό πριν εξαφανιστεί η αδερφή μου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Την είχα δει στο σπίτι, ήταν φρέσκο το πρόσωπό της, χαρούμενη και μου ευχήθηκε “καλή δουλειά” γιατί εγώ ετοιμαζόμουν να πάω στη δουλειά μου. Η αδερφή μου την ημέρα που εξαφανίστηκε είπε στη μητέρα μου ότι θα πάει να ρωτήσει σε ένα μεγάλο κατάστημα παιχνιδιών αν χρειάζονται άτομο για δουλειά. Όταν πέρασαν οι ώρες και επέστρεψα κι εγώ από τη δουλειά, η Άρτεμις δεν είχε γυρίσει ακόμα στο σπίτι με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι γονείς μου και να την παίρνουμε τηλέφωνα.

Το ίδιο βράδυ πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα του Κορωπίου για να δηλώσουμε την εξαφάνισή της, και εκεί μας είπαν ότι πρέπει να περάσουν 48 ώρες για να γίνει αυτό. Εγώ εκείνο το βράδυ πήγα μαζί με τους φίλους μου να ψάξουμε την αδερφή μου σε εκείνη τη στάση του λεωφορείου που γνωρίζαμε ότι είχε περάσει από εκείνο το σημείο. Πήρα τηλέφωνο τις φίλες της αλλά δεν γνώριζαν τίποτα. Αν ήξερα ότι το τελευταίο στίγμα του κινητού της ήταν στην Παλλήνη, θα πήγαινα εγώ ο ίδιος να τη ψάξω. Εμείς πιστεύουμε ότι έχει μπει σε κάποιο όχημα, και όχι σε κάποιο λεωφορείο. Δεν πήγε από την προβλεπόμενη στάση που θα πήγαινε κάποιος για να πάρει το μέσο μαζικής μεταφοράς για να πάει στο ραντεβού της, αλλά προφανώς κάποιος της έχει δώσει ραντεβού κάπου αλλού και έχει πάει ή έχει δεχτεί οδηγίες για να πάει σε μια συγκεκριμένη στάση.».

Δικηγόρος οικογένειας: «Είμαι σίγουρος ότι η Άρτεμις είχε ραντεβού με κάποιον»

Ο δικηγόρος της οικογένειας, κ. Αναστάσιος Ντούγκας είχε δηλώσει στην τηλεόραση. «Είμαι σίγουρος ότι η Άρτεμις με κάποιον είχε ραντεβού την ημέρα που εξαφανίστηκε. Οι αστυνομικές αρχές πρέπει να πάρουν τα στοιχεία από την αρχή και να ξαναδούν βήμα προς βήμα τι συνέβη στις 16 Οκτωβρίου, την ημέρα που εξαφανίστηκε η κοπέλα. Θέλουμε να παρακινήσουμε τον κόσμο που γνωρίζει κάτι να μιλήσει έστω και ανώνυμα».

Διαβάστε ακόμη:

Προσοχή σας μαδάνε! Το… κόλπο με τα πιτσιρίκια που κλέβουν ανυποψίαστους οδηγούς – Που στήνουν παγίδες

Μεταμεσονύχτιος συναγερμός στη Νέα Μάκρη! Φόβος για…

Η ιστορία του Θάνου από τη Νέα Μάκρη που συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο (βίντεο)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *