20/04/2024 1:54 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σαρωνίδα: Τραγική κατάληξη – Έτρεξαν γρήγορα να τον σώσουν, αλλά…

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη του Λιμενικού ενώ του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ναυαγοσώστη της περιοχής


Στην παραλία της Σαρωνίδας σήμερα το πρωί ένας ηλικιωμένος άνδρας αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας. Αμέσως μόλις έγινε αντιληπτός από τον ναυαγοσώστη κι από το Λιμενικό έτρεξαν γρήγορα να τον σώσουν. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά… Δυστυχώς ήταν τραγική η κατάληξη!

Σήμερα τις πρωινές ώρες ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Παλαιάς Φώκαιας για την ύπαρξη άνδρα σε δυσχερή θέση, στην παραλία Σαρωνίδας. Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη του Λιμενικού ενώ του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ναυαγοσώστη της περιοχής.

Στη συνεχεία, ο ηλικιωμένος άνδρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Πρόκειται για 80χρονο, ο οποίος είχε πάει στην παραλία για να κολυμπήσει.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Παλιάς Φώκαιας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διαβάστε ακόμη:

11 χρόνια από την εξαφάνιση του Γιώργου Ποθητού στη Ραφήνα! Θρίλερ δίχως τέλος…

Συγκλονίζει η ιστορία του εθελοντή που ρίχτηκε στις φλόγες για να σώσει έναν άνδρα στην πυρκαγιά της Πεντέλης

Μεγαλεία ο Τριαντάφυλλος! Η σπιταρόνα του τραγουδιστή στο Πόρτο Ράφτη (φωτό)

Τι συμβαίνει τελικά με την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *