24/04/2024 8:16 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Το θρίλερ του Κορωπίου! Το πτώμα δεν έχει εντοπιστεί, οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί

Το περίεργο ραντεβού που είχε το θύμα με κάποιον. Ένας γνωστός του από τον χώρο της επαγγελματικής του δράσης, πρέπει να τον εξαφάνισε


Ο Χρήστος Μερεντίτης 36 χρόνων, ιδιοκτήτης μηχανημάτων για χωματουργικές εργασίες και μουσικού ραδιοφώνου στη Χαλκίδα που ανήκε στην οικογένεια της συντρόφου του, δολοφονήθηκε άγρια στο εξοχικό του στο Κορωπί.

Τα μόνα στοιχεία που βρήκαν οι Αρχές σε ένα κουβούκλιο με ανταλλακτικά αυτοκινήτων ήταν το αίμα του και ένας κάλυκας όπλου. Το πτώμα του μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί αλλά ούτε και οι δράστες έχουν συλληφθεί.

Η Αγγελική Νικολούλη είχε βρεθεί stiw arx;ew toy 2022 με την κάμερα της εκπομπής στο εξοχικό του δολοφονημένου Χρήστου Μερεντίτη στο Κορωπί. Είχε συνομιλήσει με μέλη της οικογένειάς του, αλλά και με σημαντικούς για την υπόθεση μάρτυρες.

«Τον πίεζαν για χρήματα. Του χρωστούσαν και από δουλειές που είχε κάνει και ήθελε να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές του. Όταν πήγα στο εξοχικό, έλειπε το φορτηγό και υπέθεσα ότι το έκλεψαν. Είχαν μετακινήσει και ένα κατεστραμμένο αμάξι για να μπλοκάρουν την είσοδο σε μία αποθήκη. Λίγοι ήξεραν πως άνοιγε αυτή η πόρτα. Στο χώρο υπήρχαν αίματα και δίπλα βρέθηκε ένας κάλυκας», έλεγε ο πατέρας του θύματος.

Το αίμα όπως διαπιστώθηκε, ανήκε στον άτυχο Μερεντίτη…

Ένας σημαντικός μάρτυρας έκανε λόγο για ένα περίεργο ραντεβού που είχε το θύμα με κάποιον, ενώ η σύζυγός του δήλωνε πεπεισμένη πως κάποιος γνωστός του από τον χώρο της επαγγελματικής του δράσης, πρέπει να τον εξαφάνισε.

Ο άτυχος άνδρας δολοφονήθηκε πριν από περίπου οχτώ χρόνια. Το 2018 ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και η υπόθεση έχει μπει στο αρχείο αγνώστων δραστών.

Στη δικηγόρο της οικογένειας Γιάννα Παναγοπούλου, έφτασε πληροφορία ότι λίγο καιρό πριν τη δολοφονία ο Μερεντίτης μαζί με κάποιον άλλον που κινείτο και αυτός στο χώρο των αυτοκινήτων, είχαν μεταβεί στην Καβάλα, για να αγοράσει ο δεύτερος όπλο.

Η εκπομπή της Νικολούλη είχε αποκαλύψει με ντοκουμέντα ότι τον 36χρονο άνδρα εξαφάνισαν την Τρίτη 6 Μαΐου 2014 και όχι τη Δευτέρα 5 Μαΐου όπως όλοι αρχικά πίστευαν από το εξοχικό του στην περιοχή Άγιος Ιωάννης Κορωπίου, γνωστή και ως «Μετανοείτε», κοντά στη λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου.

Εκείνη την περίοδο επρόκειτο να παντρευτεί τη σύντροφό του, που ήταν έγκυος εννέα μηνών. Το ζευγάρι έμενε σε μονοκατοικία, στο Μαρκόπουλο Ωρωπού, προς τον Κάλαμο. Στο εξοχικό του όμως θα διανυκτέρευε, αφού την επόμενη ημέρα είχε δουλειά στην περιοχή της Παιανίας με έναν συνεργάτη του.

Καταγγελίες που έφτασαν τότε στην εκπομπή, αποκάλυψαν ένα παρασκήνιο με κυκλώματα που σκορπούν τον τρόμο στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων, κλέβουν επαγγελματικά αυτοκίνητα, μηχανήματα και θαλάσσια σκάφη, ενώ διαλύουν και αυτοκίνητα για ανταλλακτικά.

Αυτό κι αν δεν είναι θρίλερ…

Διαβάστε ακόμη:

11 χρόνια από την εξαφάνιση του Γιώργου Ποθητού στη Ραφήνα! Θρίλερ δίχως τέλος…

Συγκλονίζει η ιστορία του εθελοντή που ρίχτηκε στις φλόγες για να σώσει έναν άνδρα στην πυρκαγιά της Πεντέλης

Μεγαλεία ο Τριαντάφυλλος! Η σπιταρόνα του τραγουδιστή στο Πόρτο Ράφτη (φωτό)

Τι συμβαίνει τελικά με την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *