25/04/2024 8:07 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θάνατος-μυστήριο σε παραλία της Αγίας Μαρίνας

Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής, όπου εκεί θα φανεί από τι προήλθε ο χαμός του άτυχου άνδρα


59χρονος έχασε τις αισθήσεις του χθες Σάββατο 6/8, το μεσημέρι, κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στην παραλία “Αλθέα” τις Αγίας Μαρίνας. Τον μετέφερε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το ερώτημα φυσικά παραμένει, κάτω υπό ποιες συνθήκες και από τι προήλθε ο θάνατός του. Το Β’ Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού διενεργεί την προανάκριση, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, όπου εκεί θα λυθεί το μυστήριο.

Να σημειώσουμε πως ο 59χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τις πιο όμορφες παραλίες

Η Αλθέα είναι οικισμός της Αγίας Μαρίνας και ανήκει στον δήμο Κρωπίας. Απέχει 11 χιλιόμετρα από το Κορωπί, βρίσκεται στο 35ο χιλιόμετρο της παραλιακής οδού Αθηνών – Σουνίου και αποτελεί το παραθαλάσσιο κομμάτι του Δήμου.

Ο οικισμός βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Βορός, στη Θέση Πράπα Μάλι και έχει τρεις 3 εισόδους, την οδό Αλκυονίδων, την οδό Κύπρου και την οδό Κέκροπος.

Η Αλθέα διαθέτει μία από τις ωραιότερες παραλίες της Αττικής, τα “Σκαλάκια”. Πρόκειται για έναν γραφικό κολπίσκο με ψιλό βότσαλο και υπέροχα κρυστάλλινα νερά.

Διαβάστε ακόμη:

Απίστευτη καταγγελία στον Σκλαβενίτη! «Εργαζόμενοι χτυπάνε την κάρτα τους στις οκτώ ώρες εργασίας και συνεχίζουν να εργάζονται»

Το ερωτικό «τρίγωνο» της Νέας Μάκρης και η δολοφονία της κούκλας Φαίης

“Καίγεται” ο Αστέρας Βουλιαγμένης! Συναγερμός στην πυροσβεστική

Τι συμβαίνει τελικά με την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *