25/04/2024 10:44 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Για μπάνιο στον Άγιο Νικόλα Αναβύσσου! Είσαι σε κυκλαδίτικο νησί, χωρίς να πας στις Κυκλάδες!!!

Η παραλία είναι ό,τι πρέπει για παρέες φίλων, λάτρεις του ελεύθερου camping αλλά και για ζευγάρια που επιθυμούν να απομονωθούν από το πλήθος


Γίνεται να είσαι σε κυκλαδίτικο νησί, χωρίς να είσαι στις Κυκλάδες; Γίνεται, γίνεται… Πήγαινε στην παραλία του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο και θα με θυμηθείς.

Αν αυτή την στιγμή βρίσκεσαι σε αναζήτηση ενός κοντινού προορισμού, έχουμε μία καταπληκτική πρόταση που αξίζει να ανακαλύψεις.

Περίπου μία ώρα μακριά από την Αθήνα και ανάμεσα στο Σούνιο και την Ανάβυσσο, σε περιμένει η καταπληκτική παραλία του Αγίου Νικολάου, η οποία πήρε το όνομά της από το πανέμορφο, γραφικό εκκλησάκι που σχεδόν βρέχεται από τη θάλασσα και κάθε χρόνο τελεί δεκάδες γάμους σαν σε νησί.

Μία ακτή με καθαρά, κρυστάλλινα νερά και πολύ χώρο ώστε να απολαύσεις τις βουτιές σου ακόμα και μόνος σου, αν αυτό επιθυμείς. Η παραλία του Αγίου Νικολάου είναι ό,τι πρέπει για παρέες φίλων, λάτρεις του ελεύθερου camping -καθώς πολλοί επιλέγουν να διανυκτερεύσουν εκεί- αλλά και για ζευγάρια που επιθυμούν να απομονωθούν από το πλήθος.

Μόλις φτάσεις, θα αντικρύσεις δύο κολπίσκους που μοίαζει να χωρίζουν τη θάλασσα στα δύο, αφήνοντας την επιλογή σε σένα όσον αφορά στο πού θα κολυμπήσεις. Η αριστερή πλευρά είναι η πλήρως οργανωμένη, ενώ η δεξιά ανοργάνωτη και μοιραία… πιο ήρεμη και με σαφώς λιγότερο κόσμο.

Τα νερά είναι γαλανά, πάντα καθαρά και κρύα. Το καλό είναι πως ποτέ δεν θα συναντήσεις αέρα μιας και η παραλία είναι προστατευμένη χάρη στην εκπληκτική της τοποθεσία.

Άγιος Νικόλαος και τον χειμώνα!

Αν πας με παρέα και έχεις όρεξη για δράση και άθληση βάλε στο αυτοκίνητο μία μπάλα, αφού στον Άγιο Νικόλαο υπάρχει χώρος για beach volley και soccer. Μάλιστα, ορισμένοι δίνουν ραντεβού στην παραλία ακόμα και τα σαββατοκύριακα του χειμώνα για βόλεϊ και ποδόσφαιρο, οπότε αν ψάχνεις ένα χόμπι, θα γίνεις μέρος μιας πολύ όμορφης παρέας που δέχεται πάντα νέα μέλη.

Μιας και οι επόμενες εβδομάδες είναι οι τελευταίες ευκαιρίες ξεγνοιασιάς για το φετινό καλοκαίρι, δεν πρέπει να αφήσουμε καμία ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη.

Διαβάστε ακόμη:

Απίστευτη καταγγελία στον Σκλαβενίτη! «Εργαζόμενοι χτυπάνε την κάρτα τους στις οκτώ ώρες εργασίας και συνεχίζουν να εργάζονται»

Το ερωτικό «τρίγωνο» της Νέας Μάκρης και η δολοφονία της κούκλας Φαίης

“Καίγεται” ο Αστέρας Βουλιαγμένης! Συναγερμός στην πυροσβεστική

Τι συμβαίνει τελικά με την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *