19/04/2024 5:14 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η αστρολόγος Άση Μπήλιου παίζει μουσική σε πασίγνωστο καφέ στο Πόρτο Ράφτη

Στο Πόρτο Ράφτη, εξάλλου μένει με τον καλό της, επί μακρόν, Δημήτρη...


Tι σχέση έχουν τα ζώδια, οι ωροσκόποι, τα άστρα με την μουσική; Δεν έχουν… Είστε σίγουροι; Για ρωτήστε την γνωστή αστρολόγο Άση Μπήλιου. Κι όμως από ότι ομολόγησε μια φίλη της έχει παίξει μουσική σε μπαρ και καφέ στο Πόρτο Ράφτη όπου μένει με τον φίλο της.

“Την έχω ακούσει να παίζει μουσική και σε κλαμπ. Μεταξύ αυτών, σε πασίγνωστο καφέ στο Πόρτο Ράφτη, όπου εξάλλου μένει με τον καλό της, επί μακρόν, Δημήτρη. Έχουμε κάνει παρέα μαζί και την αγαπώ”, λέει η δημοσιογράφος Ντονατέλλα Αδάμου στο iciao.gr.

Κι επειδή ίσως κάποιοι να μην γνωρίζετε την Άση Μπήλιου σας παραθέτουμε τι είχε πεί στην Ελεονόρα Μελέτη σε μια απ’ τις σπάνιες συνεντεύξεις της.

Στην εκπομπή της είπε ότι έμαθε πως είναι υιοθετημένη στα 16 της, αλλά και για τον λόγο που δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ να γνωρίσει τη βιολογική της μητέρα. Αναφέρθηκε, επίσης, στον λόγο για τον οποίο δεν έχει επισημοποιήσει, με γάμο, τη σχέση της με τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της αλλά και στο γιατί δεν έκανε ένα παιδί.

“Στα 16 έμαθα ότι ήμουν υιοθετημένη. Όταν η θετή μου μητέρα ήρθε και μου είπε ότι ήμουν υιοθετημένη, έπαθα σοκ. Λάτρευα τη θετή μου μητέρα, αλλά ήθελα να μάθω γιατί με έδωσε η βιολογική μου μητέρα. Μου φάνηκε αστείος ο λόγος για τον οποίο οι πραγματικοί μου γονείς με έδωσαν για υιοθεσία. Συγχώρεσα τους βιολογικούς μου γονείς γιατί με τους θετούς μου πέρασα μια υπέροχη ζωή. Υποσχέθηκα στη θετή μου μητέρα λίγο πριν πεθάνει ότι δεν θα συναντηθώ με τη βιολογική μου μητέρα. Τη μέρα που μπήκα στο πανεπιστήμιο έμαθα ότι η μητέρα μου είχε οξεία λευχαιμία.”

Συνέχισε, μάλιστα: “Δεν ήταν ποτέ προτεραιότητά μου ο γάμος. Επειδή έπαθα σοκ από την απώλεια των γονιών μου, φοβήθηκα να κάνω παιδί”.

Διαβάστε ακόμη:

Πόρτο Ράφτη: “Ο άνθρωπος πέθανε γιατί δεν υπήρχε κανείς να τον σώσει! Ούτε γιατρός, ούτε ασθενοφόρο”

Το ερωτικό «τρίγωνο» της Νέας Μάκρης και η δολοφονία της κούκλας Φαίης

Τι συμβαίνει τελικά με την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *