19/04/2024 7:22 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μα καλά, τι… “μαφία” είναι αυτός ο Πακιστανός που δολοφόνησε την Νικολέτα

Με δύο διαφορετικά ονόματα και τρεις ηλικίες κυκλοφορούσε!!!


Όταν σας λέγαμε ότι πρόκειται για μπουμπούκι, καταλάβατε τώρα πόσο δίκιο είχαμε. Με δύο ταυτότητες και τρείς διαφορετικές ηλικίες κυκλοφορούσε ο μικρός Πακιστανός “μαφιόζος” που δολοφόνησε την άτυχη 17χρονη Νικολέτα.

Με δύο διαφορετικά ονόματα και τρεις διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης κυκλοφορούσε ο 22χρονος Πακιστανός που, όπως παραδέχτηκε στους αστυνομικούς, σκότωσε τη 17χρονη Νικολέτα μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Όπως ισχυρίστηκε, μάλωσε με την ανήλικη και πάνω στον καβγά της έκλεισε το στόμα και τη μύτη με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Μετά τη δολοφονία της συντρόφου του, ο 22χρονος μάζεψε όλα τα προσωπικά του αντικείμενα, άφησε τα κλειδιά του σπιτιού και εξαφανίστηκε. Στη συνέχεια επικοινώνησε με συγγενικό του πρόσωπο και του αποκάλυψε πως θα πάει στη Θεσσαλονίκη, ενώ μετά συναντήθηκε με φιλικό του πρόσωπο στον σταθμό Λαρίσης, όπου επιβιβάστηκε στο τρένο και κατευθύνθηκε προς τη συμπρωτεύουσα.

Εκεί κατάφερε να «εισχωρήσει» σε ένα γκρουπ παράνομων μεταναστών και να διαφύγει από τη χώρα, φτάνοντας στη Βόρεια Μακεδονία. Οι αστυνομικές αρχές της Βόρειας Ελλάδας ήρθαν άμεσα σε επαφή με τις αντίστοιχες υπηρεσίες των Βαλκανικών χωρών και υπήρξε συνεχής και στενή συνεργασία, ενώ ενισχύθηκαν οι έλεγχοι στις συνοριακές διαβάσεις. Ως αποτέλεσμα των αυξημένων ελέγχων, εντοπίστηκε ομάδα παράτυπων μεταναστών στην Βόρεια Μακεδονία, στην οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν και ο φερόμενος ως δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, οι αρχές διεξάγουν μια παράλληλη έρευνα προκειμένου να εντοπίσουν τα άτομα που τον βοήθησαν να φύγει από την Αθήνα και του παρείχαν καταφύγιο ενώ τον αναζητούσε η αστυνομία.

Διαβάστε ακόμη:

Πόρτο Ράφτη: “Ο άνθρωπος πέθανε γιατί δεν υπήρχε κανείς να τον σώσει! Ούτε γιατρός, ούτε ασθενοφόρο”

Το ερωτικό «τρίγωνο» της Νέας Μάκρης και η δολοφονία της κούκλας Φαίης

Τι συμβαίνει τελικά με την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *