25/04/2024 7:01 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κάποιος μήνυσε μέχρι και τον… εαυτό του! Οι 3+1 “κουφές” μηνύσεις ever

Αγωγές τόσο τρελές και αλλόκοτες που μάλλον οι δικηγόροι θέλουν να κρυφτούν από ντροπή


Αν νομίζετε ότι τα έχετε ακούσει όλα, είστε γελασμένοι. Διαβάστε 3+1 εντελώς “κουφές” μηνύσεις που έχουν γίνει στον κόσμο και θα κουφαθείτε περισσότερο! Ένα μόνο σας λέμε: Μήνυσε μέχρι και τον εαυτό του!!!

Από μια δικαστική αίθουσα, περνούν από τις πιο μικρές υποθέσεις, όπως οικογενειακές διαφορές μέχρι μεγαλύτερα προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων εταιρικών συγχωνεύσεων με δεκάδες εκατομμύρια δολάρια.

Πλέον, η πλειοψηφία των ανθρώπων έχει επίγνωση των δικαιωμάτων του, σε όλες σχεδόν τις χώρες: όλοι πλέον γνωρίζουν ότι έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν τις υποθέσεις τους στα δικαστήρια. Ωστόσο, συχνά πληροφορούμαστε για αγωγές τόσο τρελές και αλλόκοτες που μάλλον οι δικηγόροι θέλουν να κρυφτούν από ντροπή.

Διαβάστε μερικές από τις πιο… “κουφές” μηνύσεις που έχουν γίνει ποτέ σύμφωνα με το ratpack.gr

  1. Για να αποφύγει την καταβολή του αντίτιμου εισόδου σε ένα νυχτερινό κλαμπ, η Kara Walton επέλεξε να χρησιμοποιήσει το παράθυρο του μπάνιου για να μπει μέσα. Στη προσπάθειά της αυτή, έπεσε με το πρόσωπό της και χτύπησε χάνοντας δυο από τα δόντια της. Κατέθεσε μήνυση κατά του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου για τη ζημία που υπέστη με αποτέλεσμα να κερδίσει 12.000 δολάρια ενώ το σύνολο των οδοντιατρικών εξόδων της καλύφθηκε επίσης από το κλαμπ.
  2. Το 2002, ο Edward Μπρούερ μήνυσε το νοσοκομείο Πρόνοιας (Providence Hospital) για 2.000.000 δολάρια. Στη δίκη ισχυρίστηκε ότι η ασφάλεια του νοσοκομείου απέτυχε στο να τον αποτρέψει από το να βιάσει μια από τις ασθενείς. Σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν συναισθηματικά πληγωμένος από το γεγονός ότι διέπραξε αυτό το αποτρόπαιο για βιασμό κάποιον. Η υπόθεση απορρίφθηκε και φυλακίστηκε για βιασμό.
  3. Ο Robert Lee Brock, ο άνθρωπος που έγινε γνωστός ως ο τύπος που μήνυσε τον ίδιο του τον εαυτό , εκτίει ποινή 23 χρόνων για τη συμμετοχή του σε μεγάλη κλοπή. Το 1995, προσπάθησε να μηνύσει τον εαυτό του για 5.000.000 δολάρια λέγοντας ότι παραβίασε τις δικές του θρησκευτικές πεποιθήσεις με την κατανάλωση αλκοόλ. Στη συνέχεια ζήτησε από την κυβέρνηση να πληρώσει αυτό το ποσό, μιας και ο ίδιος αδυνατεί ένεκα του εγκλεισμού του… Η υπόθεση αυτή απορρίφθηκε από την δικαστή Rebecca Beach Smith ισχυριζόμενη ότι ήταν εντελώς γελοία…

+1 Στις 6 Ιουλίου 1999, η σορός του Daniel Dukes βρέθηκε σε μια δεξαμενή με φάλαινες στο Sea World στο Ορλάντο της Φλόριντα των ΗΠΑ. Ο άντρας κατάφερε και εισήλθε στο χώρο αφότου το πάρκο έκλεισε, χωρίς να αντιληφθεί το παραμικρό η ασφάλεια. Στη συνέχεια, πήδηξε στη δεξαμενή εκπληρώνοντας το όνειρό του να κολυμπήσει με μια φάλαινα. Μετά το θάνατό του, οι γονείς του μήνυσαν το πάρκο σημειώνοντας ότι δεν παρείχε στο κοινό σχετικές προειδοποιήσεις ότι οι φάλαινες σκοτώνουν ανθρώπους.

Διαβάστε ακόμη:

Πόρτο Ράφτη: “Ο άνθρωπος πέθανε γιατί δεν υπήρχε κανείς να τον σώσει! Ούτε γιατρός, ούτε ασθενοφόρο”

Το ερωτικό «τρίγωνο» της Νέας Μάκρης και η δολοφονία της κούκλας Φαίης

Τι συμβαίνει τελικά με την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *