19/04/2024 1:06 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

H Aγία Μαρίνα στο Πόρτο Ράφτη αλλάζει! Τι πρόκειται να συμβεί;

Τι αποφάσισε η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων


Η απόφαση πάρθηκε από τους αρμόδιους φορείς και η παραλία της Αγίας Μαρίνας στο Πόρτο Ράφτη αλλάζει. Τι πρόκειται να συμβεί; Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το tornosnews.gr, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας, συνολικού εμβαδού 16,66 τ.μ. στη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Μαρίνας στο Πόρτο Ράφτη του Μαρκόπουλου, ως σημείο εκκίνησης και στάθμευσης μηχανοκίνητων και μη θαλασσίων μέσων αναψυχής, για λογαριασμό της επιχείρησης AA WATER ADVENTURES I.K.E. και για εποχιακή χρήση μέχρι 6 μηνών.

Η πρόσβαση από και προς την πλωτή εξέδρα, θα γίνεται μέσω διαδρόμου σύνδεσης συνολικής επιφάνειας 6,33 τ.μ. με απλή έδραση στο βυθό.

Σε περίπτωση ανεύρεσης αρχαίων ή πολιτιστικής φύσης αντικειμένων κατά την διάρκεια των εργασιών τοποθέτησης της πλωτής εξέδρας, οι υπεύθυνοι του έργου οφείλουν να τις διακόψουν και να ειδοποιήσουν αμέσως την Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων, προκειμένου να προβεί σε ενέργειες των αρμοδιοτήτων της.

Σημειώνεται ότι δεν επιτρέπεται η χρήση της πλωτής εξέδρας για εγκατάσταση και λειτουργία εστιατορίων ή κέντρων αναψυχής, ούτε δύναται να εξυπηρετεί θέσεις μόνιμου ελλιμενισμού σκαφών ή διαφημιστικούς σκοπούς.

Διαβάστε ακόμη:

Πόρτο Ράφτη: “Ο άνθρωπος πέθανε γιατί δεν υπήρχε κανείς να τον σώσει! Ούτε γιατρός, ούτε ασθενοφόρο”

Το ερωτικό «τρίγωνο» της Νέας Μάκρης και η δολοφονία της κούκλας Φαίης

Τι συμβαίνει τελικά με την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *