18/04/2024 8:56 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δώστε την προσοχή σας! Διαρρήκτες κόβουν βόλτες στις γειτονιές και “χτυπάνε” σπίτια και μαγαζιά

"Μπήκαν και στο δικό μου πριν 3 μέρες, μεσημέρι 12 η ωρα. Και σκεφτείτε το σπίτι είναι σε κεντρικό δρόμο. Δεν τους εμπόδισε τίποτα"


“Δεν υπολογίζουν τίποτα οι διαρρήκτες, κόβουν βόλτες και μπουκάρουν σε σπίτια και σε μαγαζιά”… Αυτό λένε οι κάτοικοι στον Διόνυσο και παροτρύνουν τον κόσμο να έχουν τον νου τους. Δεν διστάζουν να χτυπάνε” μέρα μεσημέρι όπως επισημαίνουν. Την ίδια ώρα που κυκλοφορούν ύποπτα αυτοκίνητα στις γειτονιές…

“Αυτές τις μέρες έχετε το νου σας γιατί έχουν γίνει πάρα πολλές διαρρήξεις σε σπίτια και μαγαζιά στην περιοχή του Διονύσου, της Ροδόπολης και του Αγίου Στεφάνου” λέει μία κάτοικος της περιοχής, ενώ επισημαίνει πως “Συγκεκριμένα γνωρίζω για 5 διαρρήξεις, λογικά όμως είναι παραπάνω. Εχθές το βράδυ χτύπησαν στη γειτονιά 3 συναγερμοί“.

Η ίδια μάλιστα υπήρξε θύμα διαρρηκτών αφού όπως λέει “Μπήκαν και στο δικό μου πριν 3 μέρες, μεσημέρι 12 η ωρα. Και σκεφτείτε το σπίτι είναι σε κεντρικό δρόμο. Δεν τους εμπόδισε τίποτα!!!”.

Και καταλήγει: “Επιπλέον, σήμερα πέρασε ένα μπορντό Τoyota carina έξω από την αυλή, έκοψε πολύ ταχύτητα και κοιτούσε μέσα καλά καλά. Έκοβε βόλτες σε όλη τη γειτονιά και σταμάτησε και σε άλλα σπίτια. Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο ήταν επικίνδυνο ή όχι, αλλά καλό είναι να προσέχουμε λίγο γύρω μας”.

Ένας άλλος κάτοικος προειδοποιεί: “Εγώ είδα σήμερα στην οδό Μαγνησίας ένα μπορντό van με φιμέ τζάμια να περνάει δύο φορές”.

Κι όπως τονίζει ένας γείτονας: “Δυστυχώς είναι η περίοδος δύσκολη… χτυπάνε πολύ τώρα γιατί πολλοί είναι διακοπές και τα σπίτια είναι άδεια…

Αν ακούσετε συναγερμό σε διπλανό σπίτι και σταματήσει στα πρώτα 20-30 δευτερόλεπτα μην το αγνοήσετε…..πρώτη τους κίνηση είναι να ξηλώσουν τον συναγερμό και να τον βάλουν σε κουβά με νερό ή σε πισίνα για να σταματήσει..”.

Διαβάστε ακόμη:

Τώρα! Μεγάλη φωτιά στον Μαραθώνα

Θλίψη! “Μεγάλη η απώλειά σου Γιώργο Κουλογιάννη”

Καταγγελία για περίεργες “συνδιαλλαγές”! Πετάνε πάνω από τη Ραφήνα και όχι από την Αρτέμιδα

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *