26/04/2024 2:27 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στο απόλυτο σκοτάδι το Πάρκο Καραμανλή στη Ραφήνα! Τι έγινε;

""Αυτοί που σαμποτάρουν με κάθε τρόπο την ΟΛΡ ΑΕ, ας ψάξουν να βρουν στα δικά τους χωράφια ελλείψεις και παραλείψεις!"


Και ξαφνικά στο Πάρκο Καραμανλή στη Ραφήνα έπεσε το απόλυτο σκοτάδι. Δεν άναψαν τα φώτα το βράδυ και στον Ο.Λ.Ρ έψαχναν να βρουν τι συνέβη. Με δηλώσεις της η Διευθύνουσα Σύμβουλος αναφέρθηκε για “σαμποτάζ και δολιοφθορά”. Τι έγινε στ΄ αλήθεια;

Αν δεν το ξέρετε πάντως το μισό Πάρκο Καραμανλή (προς την θάλασσα) είναι στην δικαιοδοσία του Οργανισμού Λιμένος και το άλλο μισό στον Δήμο!!!

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας κ. Δέσποινα Γκικάκη, αναφέρει πως κάποιος έβαλε “χέρι” στον χρονοδιακόπτη του πίνακα με αποτέλεσμα να είναι στα σκοτάδια. Ο διακόπτης τελικά ξαναρυθμίστηκε και θα τοποθετηθεί νέο λουκέτο στο σημείο όπως και κάμερα παρακολούθησης.

“Αυτοί που βάζουν “χέρι” στον χρονοδιακόπτη του πίνακα που συνδέονται όλα τα φωτιστικά σώματα που φωτίζουν το Πάρκο Καραμανλή στο τμήμα που διαχειρίζεται η ΟΛΡ ΑΕ, -λέει η κ. Γκικάκη- ας καθίσουν να εξηγήσουν στον κόσμο που παραπονιέται για το σκοτάδι που δημιούργησαν!”.

Αυτοί που σαμποτάρουν με κάθε τρόπο την ΟΛΡ ΑΕ, -συνεχίζει η Δ/νουσα- ας ψάξουν να βρουν στα δικά τους χωράφια ελλείψεις και παραλείψεις! Ο χρονοδιακόπτης ξαναρυθμίστηκε και από αύριο μπαίνει νέο λουκέτο και κάμερα ασφαλείας!“.

Και καταλήγει: “ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ!”.

Διαβάστε ακόμη:

Καταγγελία για περίεργες “συνδιαλλαγές”! Πετάνε πάνω από τη Ραφήνα και όχι από την Αρτέμιδα

Αγνοείται! Τελευταία φορά τον είδαν στο Πόρτο Ράφτη – Βοηθήστε να βρεθεί

Δώστε την προσοχή σας! Διαρρήκτες κόβουν βόλτες στις γειτονιές και “χτυπάνε” σπίτια και μαγαζιά

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *