16/04/2024 2:01 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αυτοκτονία ή ατύχημα; Τι ψάχνει η αστυνομία για τον νεκρό αγνοούμενο στο Πόρτο Ράφτη (φωτό)

Το Αστυνομικό Τμήμα Μαρκοπούλου διενεργεί προανάκριση προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του


Μυστήριο παραμένουν οι συνθήκες με τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 69χρονος αγνοούμενος στο Πόρτο Ράφτη. Οι Αρχές δεν έχουν αποκλείσει (και) το ενδεχόμενο αυτοχειρίας, με τις πιθανότητες ο ίδιος ο άνδρας να επέλεξε να τερματίσει τη ζωή του να φαίνονται αρκετές. Ωστόσο συνεχίζονται οι έρευνες για να διαπιστωθεί αν τελικά ήταν ατύχημα ή αυτοκτονία.

Ο άτυχος άνδρας έφυγε από το σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο την Κυριακή με το αυτοκίνητό του και έκτοτε δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής. Το μεσημέρι της Τρίτης, ο 69χρονος άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε γκρεμό στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγνοούμενος φέρεται να κατευθύνθηκε προς το Πόρτο Ράφτη, όπου και άφησε το ΙΧ του, μάρκας Ford Focus , χρώματος ασημί,  ώστε να περπατήσει σε ένα μονοπάτι και εκεί –υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες- έπεσε σε έναν μικρό γκρεμό. Μάλιστα, για τον εντοπισμό του είχε εκδοθεί Silver Alert, χωρίς, όμως, κάποια τύχη.

Το μεσημέρι της Τρίτης, λοιπόν, ο 69χρονος άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε γκρεμό στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη. Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσπευσαν άμεσα στο σημείο για να τον απεγκλωβίσουν, με τους 10 πυροσβέστες και τα τέσσερα οχήματα να δίνουν μάχη για να τον ανασύρουν και να τον παραδώσουν στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ωστόσο, ο άνδρας είχε ήδη χάσει τη μάχη με τη ζωή, με τις συνθήκες του θανάτου του να παραμένουν ένα μυστήριο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, για το συγκεκριμένο περιστατικό οι Αρχές όπως αναφέραμε δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο αυτοχειρίας, με τις πιθανότητες ο ίδιος ο άνδρας να επέλεξε να τερματίσει τη ζωή του να φαίνονται αρκετές.

Σε κάθε περίπτωση, το Αστυνομικό Τμήμα Μαρκοπούλου διενεργεί προανάκριση προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

  • Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες του irafina.gr από τον σημείο που βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος 69χρονος.

Διαβάστε ακόμη:

Καταγγελία για περίεργες “συνδιαλλαγές”! Πετάνε πάνω από τη Ραφήνα και όχι από την Αρτέμιδα

Τραγικό! Ο αγνοούμενος βρέθηκε νεκρός σε γκρεμό στο Πόρτο Ράφτη – Τι συνέβη…

Δώστε την προσοχή σας! Διαρρήκτες κόβουν βόλτες στις γειτονιές και “χτυπάνε” σπίτια και μαγαζιά

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *