19/04/2024 1:41 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με τον Βέρτη να μην τα βάζετε! Γιατί ο τραγουδιστής ταβαλε με την αστυνομία (βίντεο)

"Σταματήστε τις ανοησίες. Αφήστε να διασκεδάσει ο κόσμος»


Τα πήρε στο κρανίο ο γνωστός τραγουδιστής και ταβαλε με την αστυνομία που πήγε στο μαγαζί που τραγουδάει να κάνει έλεγχο. Ο Βέρτης άρχισε να κλοτσάει τα λουλούδια στην πίστα και να κάνει κήρυγμα στα όργανα της τάξης. Είπαμε με τον Βέρτη μην τα βάζετε…

Σκηνές και λόγια απείρου κάλους, συμβουλές του Βέρτη στους θαμώνες του κέντρου του ΟΡΑΜΑ στη Θεσσαλονίκη κατά την ώρα ελέγχου των αστυνομικών Αρχών λόγω παραβίασης των αστυνομικών διατάξεων για την απαγόρευση του καπνίσματος και της διατάραξης και ειρωνεία στα όργανα της τάξης.

Φανερά εκνευρισμένος ο αοιδός Βέρτης κλωτσώντας τα λουλούδια που πετάει το κοινό του στην σκηνή κατηγορεί την ελληνική Αστυνομία ότι δεν κάνει τη δουλειά της, δήλωσε τα παρακάτω αμίμητα με το χέρι στην τσέπη, παρακαλώ!

«Εσείς καπνίζετε, είναι επιλογή σας, αλλά εμένα γράφουν που καπνίζετε. Είναι μεγάλη αδικία, δεν μπορώ το άδικο ρε γαμώτο. Τρέχω στην Αττική οδό με 250 χιλιόμετρα, ενώ δεν πρέπει πάνω από 120. Ποιος πληρώνει πρόστιμο; Εγώ ή η Αττική οδός ; Εχει λογική αυτό ; Είναι άδικο αυτό. Όμως πρέπει να γράψουνε. Σταματήστε τις ανοησίες. Αφήστε να διασκεδάσει ο κόσμος. ».

Και λίγο μετά που επανήλθε για έλεγχο η Αστυνομία δεδομένης της διατάραξης, δήλωσε και συμβούλευσε : « Ηρθανε πάλι ; Τα περάσαμε ( τα ντεσιμπέλ ) 113 ντεσιμπέλ κάναμε . Εντάξει, Νομίζω είναι η στιγμή η Αστυνομία να πάει σε γειτονιές να δει αν κλέβουνε κανένα σπίτι.» , ενώ οι θαμώνες του γιουχάριζαν εν χορώ τους αστυνομικούς «κωλόμπατσοι»!

Δείτε τα αποκαλυπτικά βίντεο παρακάτω :

Διαβάστε ακόμη:

Καταγγελία για περίεργες “συνδιαλλαγές”! Πετάνε πάνω από τη Ραφήνα και όχι από την Αρτέμιδα

Τραγικό! Ο αγνοούμενος βρέθηκε νεκρός σε γκρεμό στο Πόρτο Ράφτη – Τι συνέβη…

Δώστε την προσοχή σας! Διαρρήκτες κόβουν βόλτες στις γειτονιές και “χτυπάνε” σπίτια και μαγαζιά

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *