24/04/2024 10:04 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ετοιμάζεσαι για το πανηγύρι του Δεκαπενταύγουστου; Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας θα σου δείξει πως θα πας

Φόρεσε το κατάλληλο αξεσουάρ για να υποδυθεί έναν κλασσικό χαρακτήρα που συναντά κανείς συχνά σε ένα πανηγύρι στο χωριό


Μέρες που είναι, όλοι βρισκόμαστε ή στο χωριό μας ή σε κάποιο χωριό φίλου. Αν ένα πράγμα σε απασχολεί είναι πως θα σκάσεις μύτη στο πανηγύρι που όλοι θα κοιτάνε τι φοράς, με ποιον είσαι και τι κάνεις. Αν υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τους αντιμετωπίσεις, τότε άκου τι θα σου πει ο Αλέξανδρος Τσουβέλας. Ξέρει απ΄αυτά… Άκου κι εμένα!

Είναι ο μεγαλύτερος και πιο αγαπημένος Έλληνας stand up comedian. Η καλοκαιρινή του περιοδεία με την παράσταση “Παρενέργειες” σε Ελλάδα και εξωτερικό είναι πάντα sold out και τα video του στο You Tube συνεχίζουν να σπάνε ρεκόρ με εκατομμύρια προβολές.

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έχει 327 χιλιάδες ακολούθους στο Instagram και είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media. Τις τελευταίες μέρες κάνει μια μικρή διακοπή από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και απολαμβάνει λίγες μέρες ξεκούρασης στο χωριό του, για το οποίο έχουμε ακούσει δεκάδες επιτυχημένα αστεία στα σκετσάκια του.

Ένα ακόμη αγαπημένο θέμα του κωμικού είναι τα πανηγύρια, στα οποία έχει αναφερθεί πολλές φορές διακωμωδώντας πρόσωπα και καταστάσεις που σχετίζονται με αυτά. Έτσι σε ένα instagram story του, έκανε αυτό που ξέρει καλά: φόρεσε το κατάλληλο αξεσουάρ για να υποδυθεί έναν κλασσικό χαρακτήρα που συναντά κανείς συχνά σε ένα πανηγύρι στο χωριό.

Διαβάστε ακόμη:

Άχ Ραφήνα! Πόσο άλλαξες από τότε που η πλατεία ήταν δρόμος – Δες αυτό το βίντεο ντοκουμέντο

Τραγικό! Ο αγνοούμενος βρέθηκε νεκρός σε γκρεμό στο Πόρτο Ράφτη – Τι συνέβη…

Πόρτο Ράφτη: Μέχρι να κατέβει από το αμάξι να ψωνίσει, πήγαν να της αρπάξουν την τσάντα

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *